Votați cea mai bună echipă de comentatori sportivi!

Jungla comentatorilor sportivi este una extrem de diversificată. De la elemente descreierate, care sparg ecranele micilor sau 3D-urilor ecrane cu strigătele lor orgasmice, la oameni 100% profesioniști   a căror ascultare este un deliciu, cu toții fac parte din breasla asta, din ce în ce mai numeroasă, dar totodată din ce în ce mai lipsită de valoare, a comentatorilor sportivi.
Din fericire, nu toți sunt ”o apă ș-un pământ”, astfel că încă mai avem oportunitatea de a le acorda, unora, un vot binemeritat.

În aceste sens, publicația TV Mania acordă titlul intitulat ”Cea mai bună echipă de comentatori sportivi”, unei echipe dintre cele de la Eurosport, Digisport, Dolcesport și TVR.

La o primă vedere, putem caracteriza cele patru nominalizări, astfel:

* Eurosport: o echipă de profesioniști, cochetă, cu o arie destul de mare de acoperire pe mai multe sporturi. Nume esențiale: Emil Grădinescu, Cristi Petre și Sorin Hobana. În ceea ce-l privește pe Hobana, deși pare ”Regele Neîncoronat al Limbajului de Lemn” acesta este unic în lumea Ski Jumping! Fanii acestui sport știu la ce mă refer.

* Digisport: de departe cea mai numeroasă echipă, aceasta constă în comentatori aduși din toate trusturile din România. Transmițând zeci de competiții, digisport are nevoie de o astfel de echipă, puternică din punct de vedere cantitativ. În această ”haită” numeroasă, sunt și buni și mai puțin buni ..și foarte slabi.

*Dolcesport: cu o parte din comentatorii Eurosport, aceștia constituie o echipă extrem de valoroasă. Marele lor dezavantaj este că postul are o acoperire destul de restrânsă în țară.

* TVR: fără doar și poate, și aici trebuie să fim realiști și sinceri, la TVR sunt cei mai slabi comenatori de sport din România. Fără wikipedia, aceștia ar reprezenta o adunătură de amatori.

Iar acum, cu o doză imensă de subiectivism, vă invit să votați EUROSPORT! Dacă nu vreți să votați Eurosport, alegeți dolce sau digi, dar NICIODATĂ tvr!

Votul AICI!