Jos pălăria în fața lui Vali Moraru!

Spume uriașe ieri la gura finanțatorului de la dracu în praznic, (acum nu mai putem spune din Ghencea) imediat după rușinosul egal smuls de Steaua la Sibiu, 1-1 împotriva unei echipe de pluton din Liga secundă.
Cum era și normal, sutele de televiziuni de sport (de fapt de fotbal) din România au stat la coadă să obțină 2-3 bășini din gura latifundiarului. Primii care l-au prins au fost cei de la digi, mai precis Vali Moraru la DigiSport Special. Așa cum era normal, ”discipolul” machedon a început să scoată fum pe nas, acuzând tot ce a prins în cale, de la fițele unui jucător expirat (Mihai Răduț) sau prestația lui Balaj, până la comentariul meciului asigurat de Bogdan Socol și Dan Ștefănescu. Aceștia din urmă au zis că Steaua e de porc, lucru ce l-a enervat pe individ.
În momentul în care posesorul ilegal de brain a început să acuze realizatorii și comentatorii digi de atitudine anti-Steaua, Vali Moraru a luat o hotărâre pentru care merită să ne scoatem pălăria în fața lui: i-a zis hai-pa, plimbă ursul tristule și i-a închis telefonul! A fost, dacă vreți, un fel de ”Shut the fuck up you Sonofabitch”
Deci cum ?! Da, l-a trimis după brânză pe sadman! E adevărat că a fost mult mai diplomatic decât m-am exprimat eu, însă pănâ la urmă ceea ce contează este faptul că după decenii de dominare becaliană a venit unul și la pus la punct pe eroul negativ al simbolului fotbalului românesc!

foto