EXCLUSIV! Sport.ro, Digi Sport si Gsp-TV se bat pe Liga 3 !!!

Gata, zarurile au fost aruncate și Poli Timișoara merge, pe bună dreptate ar zice ”Durii”, în al 3-lea eșalon fotbalistic al țării. După cum bine știți, alături de ”fruncea Banatului”, în Liga 3 vor merge și alte nume mari ale fotbalului autohton, precum Gloria Bișnița, U Craiova și cea mai bună echipă românească EVER în Champions League, Unirea Urziceni.
La auzul acestei vești ”bombă” televiziunile de specialitate din România au și început lupta pentru achiziționarea drepturilor de televizare ale partidelor din al 3-lea eșalon valoric al patriei.
Astfel, sport.ro, gsp-tv, și digi și-au prezentat deja ofertele financiare câtre LPF și simultan au venit și cu grila de vara-toamnă ale celor mai de seama talk-show-uri menite să anime duelurile aprige de pe coclaurile Ligii 3. Să vedem cu ce se bat în piept ”granzii” media sportivă:

Sport.ro

*Special Matinal: emisiune care, din motive deontologice, nu se va întinde mai mult de ora 11 am., în care Beldie Sunt va dialoga cu maestrul Jackie Ionescu și Laurențiu Reghecampf despre tot ce mișcă în fronul de sud-vest!
*exLiga lui Mitică: zilnic după lăsarea serii, Ioana Cozma și invitații ei permanenți Florin Bătrânu și Silvian Cristescu vor pune punctul pe blazonul echipelor mari din Liga 3.
* Freacă Cupa! : talk-show incendiar în care Beldie se va uni cu Mironică și Lipovan pentru a face față greilor Ligii 3 care vor intra în focurile Cupei României încă din turul I. Vor intra frecvent prin telefon Marian Iancu, Adi Mititelu și se va incerca deseori contactul cu Sir Bucșaru.

Digi Sport

* Fân-atick -Șou ! Horia Ivanovici va reveni în plan secund cu o emisiune realizată pe fânețele din Vama Nădlac; din platotul didgi nu vor lipsi rudele lui Marian Iancu precum și specialistul pe probleme de fotbal de graniță, Andrei ”Henț cu mâna” Niculescu.
* Fotbal bănățean! Reprofilat din Fotbal european, show-ul zilnic de la didgi va consemna debutul în televiziune a celui supranumit Figo din Banat, Romică Buia. Alături de poetul fotbalului românesc, Ilie Tragedie Dumitrescu, se vor analiza șansele europene ale lui Poli în viitorul îndepărtat
* A intrat sau n-a intrat ”cânele” pe teren?! Emisiune zilnică de analize pe probleme de arbitraj, în care Ion Crăciunescu va analiza prestația fiului Teo în satele disputării meciurilor de Liga 3. În studio va fi prezent și Andrei Vochin, care va privi lucrurile altfel!

Gsp-TV

* Contraatac pe Jiu!: emisiune cultural-sportivă de anvergură provincială moderată de Silviu Tudor-Vladimirescu Samuilă; Invitații permanenți: Blondu, Poștașu și 48% din peluza sud, vor discuta de ultimele încercări de îndepărtare a lui Mititelu din funcția de șef la ”U”.
* Premium Unirea ! Anda Banu Bada va modera o emisiune eveniment cu, despre și pentru relațiile din fotbalul modern. În studioul gsp-tv vor fi zilnic frații Goian și burlacul secolului, Iulian Miu.
* Liga 3 Caffe! Un talk-show realizat de eroul dimineților cu rouă udă Andrei Nourescu, în care vom afla detalii picante din viața jucătorilor semi-profesioniști din Liga a 3-a. Invitat permanent va fi Epaminonda Nicu, cel care a inventat sloganul ”Nici vara nu-i ca iarna și nici Liga 3 nu-i Liga Campionilor!”

PS. Gloria Bișnița a refuzat orice contact cu media sportivă motivând că: ”Încă lucrăm la FRF pentru rămânerea în Liga 1”. Să fie ăsta ultimul blat al Lordului ?
PS2. Dolce Sport nu s-a implicat încă în licitație pe motive de, zice Enăchescu ”calitatea gazonului”.
PS3. SportKlub a declinat și el oferta după ce în urmă cu 2 săptămâni achiziționaseră drepturile TV din Azerbaijan

sursa foto