Concordia - Steaua 0-2! Meciul lor, comedia noastră!

Cu Augustus cel Mic la timonă, comedia de la Chiajna a început în ritm de samba do Bulgarie, iar preacucernicul Iliev a rezolvat repede traseul celor trei puncte puse în bășcălie, înscriind un gol, cum ar spune poporul microbist, de kilogramă. Ce-a urmat, potopul!

Jucătorii Concordiei au ținut cu tot dinadinsul să facă repede 0-2 pe tabelă pentru Steaua, numai că bara și îngustimea valorică a tripletei Rusescu - Tănase - Tibi Bălan au păstrat un 0-1 ”incendiar”. Și mai incendiar a fost gestul puștiului de cartier Chipciu, care, după flegma de zile mari din Cipru, când și-a înecat un oponent, a comis încă un gest prin care și-a demonstrat limitele intelectuale, făcând un fault dur la mijlocul terenului.

Cu un om în minus pe teren, Steaua aștepta ofensiva riguroasă a concordienilor lui Reghecampf, dornici, nu-i așa, de a arăta lumii întregi că moralitatea s-a născut la sat. Din nefericire pentru urmăritoarele Stelei și din fericire pentru iubitorii comediilor moderniste, show-ul Concordiei a fost unul demn de teatrul mic și foarte mic.

În 11 vs. 10 Concordia a arătat lumii întregi că românul s-a născut aviator, trimițând vreo 20 de centrări peste poartă și vreo 15 peste ”uriașul” stadion. Apoi, pe la mijlocul reprizei secunde, jucătorii gazdelor au început să cadă secerați pe teren. Nu, nu din cauza atacurilor criminale ale obosiților lui Stoichiță, ci din cauza altor elemente SF. Genială a fost opinia lui Emil Grădinescu, comentatorul partidei, care a afirmat că ”Este ceva în aer la Chiajna”.

Una peste alta, ”ceva în aer” este în toată Liga 1, acolo unde meciurile-comedie sunt la ordinea zilei!

Haideți să vedem un Top 6 al parodiilor fotbalistice din retur!

1. CFR - Oțelul 2-0!
2. Concordia - Dinamo 1-3!
3. Astra - Rapid 0-1
4. CFR - FC Brașov 1-0
5. Ceahlăul - CFR 0-2!
6. Oțelul - Steaua 1-2!