Rezultate Uefa Champions League! Oțelul, un 0-2 cât o victorie!

Puțini se așteptau la o minune în partida Oțelul - Manchester United de ieri, iar speranța lor părea una acoperită de realitate până în minutul 64. A fost o oră de joc destul de bună pentru echipa de semi-amatori a lui Dorinel, care, deși n-a atacat în valuri, a avut și momente în care jucătorii ei au visat poarta lui United. Oțelul a fost în situația unui copil care joacă fotbal pe PlayStation la nivelul World Class și care, deși e conștient că va pierde în final, mai are mici sclipiri de orgoliu.
Revenind la scorul de pe tabelă, puțini au fost cei care l-au nimerit. Mulți ziceau 0-4, 0-5, 0-6, chiar 0-8 pe alocuri, însă, așa cum preconizam, englezii sunt conservatori, iar dubla obosită a lui Rooney (foto) din două penalty-uri clare, a dus la un 0-2 fără istoric.
Înainte de a da citire tuturor rezultatelor de ieri, trebuie spus că în concursul de pronosticuri de pe twitter, intitulat sugestiv 2 litri de palinca (#2lpalinca) triumfător a ieșit @Clllaudiu, singurul om din Emisfera de Nord care a ghicit rezultatul partidei. În caz că ați uitat, Claudiu este singurul care a surprins Naționala României la baraj și tot el se află în căutarea viitorului șef de la FRF.

Rezultatele de ieri:

Grupa A:

Napoli vs. Bayern 1-1 (am pronosticat 0-2)
Manchester City vs. Villareal 2-1 (4-1)


Grupa B:
CSKA Moscova vs. Trabzonspor 3-0 (2-1)
Lille vs. Inter 0-1 (1-1)


Grupa C:
OȚELUL VS. MANCHESTER UNITED 0-2 (0-4)
FC Basel vs. Benfica 0-2 (1-2)


Grupa D:
Real Madrid vs. Lyon 4-0 (3-1)
Dinamo Zagreb vs. Ajax 0-2 (1-1)

Pronosticurile meciurilor de azi:

Grupa E:
Chelsea vs. Genk 4-0
Leverkusen vs. Valencia 1-1

Grupa F:
Marseille vs. Arsenal 2-1
Olympiakos vs. Borussia Dortmund 1-2

Grupa G:
Sahtior vs. Zenit 2-2
FC Porto vs. APOEL 3-0

Grupa H:
AC Milan vs. BATE 2-0
FC Barcelona vs. Viktoria Plzen 7-0