Zarurile au fost aruncate: Oțelul - CFR 0-4! Care va fi următorul blat ?

Într-o țară în care, fără a răspunde în fața justiției, Președintele Senatului fură în văzul lumii, miniștrii sunt prinși în flagrant dând (luând) șpagă iar șefii poliției oferă odraslelor mașini de sute de mii de euro, aproape că nici nu mai contează un amărât de blat din Liga1.
Nu mai contează că în acel Ceahlăul - Dinamo 1-2, gazdele au simulat fotbalul în văzul unei țări întregi.
Nu mai contează că CFR - Oțelul 0-1 a fost un meci ciudat, în care gazdele s-au făcut că atacă poarta viitorilor campioni.
Nu mai contează că U Craiova - CFR s-a terminat cu un neverosimil 2-3, deși oltenii aveau 2-0 și om în plus. Oare nu ne va spune Mihai Costea mai multe? Probabil că nu!
Nu mai contează că Porumboiu are dovezi clare cu blaturi din trecut în care, culmea, a fost implicată chiar echipa pe care o patronează.
Nu mai contează că tata Jean a trăit o viață întreagă din blaturi și legături bolnăvicioase. A spus chiar el asta.
Aceste ”nu mai contează” ar putea continua la nesfârșit, întrucât nici echipele care n-au fost enumerate mai sus nu au fost mai sfinte.

În ceea ce privește meciul Oțelul - CFR 0-4, încheiat în urmă cu câteva minute, nimic de spus decât ”toate-s noi și vechi sunt toate”. Apărătorii ”virginității” corectitudinii ar putea veni cu teoria aceea că ”valoare CFR-ului și-a spus cuvântul”, ”omul în plus” că ”dacă și cu parcă”. Ei bine, NU! Nu așa se prezintă o CAMPIOANĂ ! Unde sunt mândria, dârzenia, sacrificiul și spiritul de echipă ale Oțelului din campionatul trecut ?

Una peste alta, trebuie să înțelegem că în România sunt lucruri pe care nu le vom afla niciodată. De ce ? Pentru că așa trebuie!

foto