Pronosticurile zilei în Uefa Champions League! Câte ia Oțelul?

Cu riscul de a mă repeta a 35-a oară o spun clar și răspicat: Oțelul este cea mai slabă echipă din istoria Uefa Champions League. Oficial nu s-a aflat, însă presimt că nu mai e mult până când statisticienii Uefa vor veni cu această banală informație.
Sau poate că nu vor mai veni niciodată, doarece campioana de pluș a României va învinge pe Manchester, cel puțin la București, iar apoi va șterge pe jos cu Benfica și Basel și ... marmota învelea ciocolata de oțel ...
Mda....să lăsăm glumele de octombrie și să dăm drumul pronosticurilor zilei din Liga Campionilor:

Grupa A:
Napoli vs. Bayern 0-2
De exact 13 partide n-au mai primit nemții gol, atât în Europa cât și în Bundesliga, în timp ce italienii se găsesc într-un continuu regres.
Manchester City vs. Villareal 4-1
O echipă de coada clasamentului din Spania, dă piept cu liderul din cel mai puternic campionat din lume.

Grupa B:
CSKA Moscova vs. Trabzonspor 2-1
Turcii sunt lideri surprinzători într-o grupă în care porneau cu șansa a patra. A sosit și ziua în care trebuie să mai coboare.
Lille vs. Inter 1-1
Logic ar fi ca Inter să fie făcută preș de campioana Franței, așa cum a fost făcută de Catania, însă în Ligă, forțele sunt altele.

Grupa C:
OȚELUL VS. MANCHESTER UNITED 0-4
Mai aproape de realitate ar fi un 0-8, însă frigul și spiritul de conservare al britanicilor îi vor opri înainte de KO.
FC Basel vs. Benfica 1-2
Ar cam fi timpul să privim ierarhi din grupă așa cum este ea în realitate, adică Benfica și United pe primele două poziții

Grupa D:
Real Madrid vs. Lyon 3-1
Au trecut vremurile în care Lyonul era favorită în fața Realului.
Dinamo Zagreb vs. Ajax 1-1
Olandezii merg destul de prost în Eredivisie, în timp ce Dinamo e lider detașat în Croația. Cred că un X ar fi onorabil pentru croați.

foto