Există satisfacție mai mare decât să-l vezi pe Becali cu coada între picioare ?

Da! Aceea de a-l vedea pe Cristi Borcea, însă nu câinele dalmațian este subiectul discuției de azi, ci jiji din (ex) Ghencea. Oricum, trebuie spus din capul locului: Borcea este un no-name în fotbal. Așa a fost, este și va rămâne până la finalul său în clubul etern visător la Șampion Lig!
Să revenim acum la oile noastre, că sunt mai calificate, vorba puștiului de aur din șatră. Ei bine, așa cum ați văzut la toate televiziunile din România, de la gâsp la euforia și de la taraf tv la trinitas tv, europarlamentarul George Becali striga în gura mare că: ”Io, Gigi, războinicul, schimb gazonul pe Penal Arena, uite așa, pac-pac-pac, și joc numai eu cu vitejii mei, fără desculții de la Galați și cei de sub pod”. Cum în România o prostie ține numai 24 de ore, speranța patronului stelist s-a năruit precum rahatul de gazon de pe Fucking Shit Arena. Este de apreciat reacția lui Marius Stan de la Oțelul, cel care a intuit planul lui Becali. Acesta din urmă dorea bani din toate părțile, deși era clar că Oțelul nu va evolua mai mult de 3 partide pe noul gazon, iar Rapidul la fel, la ei fiind posibilă o revenire pe Giulești. Singura căștigătoare: Steaua, o echipă asemănătoare cu o șatră de țigani și nu din cauza aspectului, ci din cauza navetei pe care o fac de la o etapă la alta.
Spre binele fotbalului românesc, a intervenit și forul suprem continental, care a decis: Steaua-Schalke 04 se va juca pe 15 septembrie la CLUJ!
În cazul în care Uefa lăsa slăninoși și fălcile late ale FRF-ul să decidă, se alegea praful și pulberea de acest meci.

Una peste alta e bine, chiar foarte bine. Jiji a pierdut o jumătate de milion, Steaua va scăpa de huliganii din București (mă refer EXCLUSIV la galeria de drogați prezentă și la Sofia) iar fanii din Ardeal vor umple probabil arena CFR-ului!

Notre Respect UEFA!

foto