Meciuri tari în Europa: Man. UTD - Chelsea, Schalke - Bayern și Inter - Roma!

Vom avea un weeekend de foc pe toate ariile fotbalului european, cu derby-uri încleștate din Bundesliga (Schalke 04 vs. Bayern) până în Serie A (Inter vs. AS Roma) și din Premier League (Manchester United vs. Chelsea) până în Ligue 1 (Olympique Lyon vs. Olympique Marseille).
Să nu uităm nici de Eredivisie sau, cu indulgență, chiar Liga 1, acolo unde PSV - Ajax respectiv Dinamo - Rapid reprezintă două meciuri extrem de echilibrate.

Să le luăm pe bucăți și să le pronosticăm:

Schalke 04
vs. Bayern Munchen
Meci aparent ușor pentru Bayern, una dintre cele mai în formă echipe ale continentului și Schalke 04, o echipă destul de cenușie a Bundesligii, cu rezultate contradictorii.
Pronostic 1-4

Manchester United vs. Chelsea
Londonezii au început mai greu campionatul, însă aproape tot timpul au revenit și s-au impus. Dincolo, Manchester a arătat slăbiciuni doar în Liga Campionilor, în rest fiind de neoprit.
Pronostic: 3-2

Inter
vs. AS Roma
Două dintre cele mai slabe echipe din Serie A din acest debut de sezon intern, dar și internațional, se întâlnesc în derby-ul durerii.
Pronostic: 1-1

Olympique Lyon vs. Olympique Marseille
Deși au un debut de sezon catastrofal în Ligue 1, OM a arătat în Uefa Champions League că încă respiră. În schimb Lyon-ul este în cărți în toate competițiile.
Pronostic: 2-2

PSV vs. Ajax
Se anunță un meci spectaculos în Eredivisie, între două echipe care pun accent pe forța ofensivă
Pronostic: 2-2

Dinamo vs. Rapid
Telespectatori în cupele europene, cei de la Dinamo pornesc mai odihniți în derby. Dincolo, Rapidul trebuie să mai ruleze jucătorii din lot pentru a obține o victorie normală.
Pronostic: 0-2

foto