Premier League: Manchester United - Sunderland



Liderul incontestabil al celui mai bun campionat din lume, Premier League, se pregateste sa isi incante fanii cu o noua victorie dupa marele succes purtat in runda precedenta, in detrimentul rivalei de moarte – Manchester City (3-2). Etapa curenta i-a programat un rendez vous cu Sunderland, in conditiile in care baietii lui Sir Alex Ferguson s-au distantat la 6p de locul secund. Pentru a ramane in cartile titlului, insa, trebuie sa isi adjudece si de aceasta data victoria.

Forma slaba a lui Sunderland (doar 2 victorii in ultimele 12 meciuri) o recomanda ca pe o victima sigura pe Teatrul Viselor. Martin O’Neil, pe de alta parte, incearca sa faca o treaba buna aici, iar roadele sale par sa isi spuna cuvintele dupa acel 3-0 obtinut, marti, in compania lui Reading. O excursie pe Old Traford nu este tocmai una de vis pentru Black Cats, dar poate reprezenta la fel de bine o imbunatatire a performantei din urma cu trei ani, cand Sunderland a fost aproape de a invinge aici. Nu au parte de un sezon tocmai reusit, iar Manchester United nu pare dispusa sa cedeze initiativa.

Singura absenta notabila din lotul lui Manchester United pare sa fie cea a brazilianului Anderson, in timp ce Shinji Kagawa, Nani, Nemanja Vidic, Nick Powell, Wayne Rooney si Jonny Evans asteapta vesti bune de la stafful medical al gazdelor. In atare conditii, iata un prim 11 ce poate fi afisat de catre Alex Ferguson: Lindegaard – Evra, Ferdinand, Evans, Rafael – Scholes, Carrick – Young, Rooney, Valencia – Persie.

La Sunderland nu pot evolua Lee Cattermole si Wes Brown. Adam Johnson, Phillip Bardsley si Danny Rose sunt incerti. Astfel, Sunderland (sistem de joc 4-4-1-1): Mignolet – Gardner, Cuellar, O’Shea, Rose – Johnson, Colback, Larsson, McClean – Sessegnon – Fletcher.

Nordicii de la Unibet ne propun urmatorul set de cote: 1.20 pentru 1, 6.50 pentru X si 15.00 pentru 2 solist. La pachet cu aceasta oferta, puteti testa cu succes si ruleta online la Unibet casino, profitand totodata de un bonus consistent ce poate urca pana la 100 de EUR (100%).