De la echilibrul Real - Manchester la ”măcelul” Milan - Barcelona!

Astăzi, la Nyon, s-au blătuit, pardon, stabilit, optimile de finală din cea mai puternica întrecere fotbalistică a planetei, Uefa Champions League. La foarte cald, la un cald apocaliptic, haideți să dăm cu paru' și să vedem care cu care și, mai ales, care peste care!

Galatasaray vs. Schalke 04 
Turcii s-au chinuit cu CFR Cluj pentru a ajunge aici. A venit timpul ca și ei să fie chinuiți de o echipă destul de apatică în ultima perioadă, însă clar peste Galata. Elevii lui Terim pleacă favoriți la numărul fanilor.
Șanse: 30% - 70% ! 

Celtic vs. Juventus 
Au învins ei pe Barcelona în grupe, însă au făcut-o pur și simplu datorită unui noroc imens. Juve, contestată cum e de ”prieteni”, este cu 10 clase peste formația scoțiană.
Șanse: 20% - 80% ! 

Arsenal vs. Bayern
O fi ea o echipă tânără, frumoasă, cu un joc deschis și plăcut ochiului, însă Arsenal nu poate emite pretenții mari cu nemții.
Șanse: 40% - 60% ! 

Șahtior vs. Dortmund 
Două dintre echipele frumoase ale fazei grupelor, se întâlnesc în cel mai echilibrat duel din optimi, după Real-MU.
Șanse: 50% - 50% !

AC Milan vs. FC Barcelona
Dacă în sezonul trecut am avut un duel cât de cât echilibrat, cu Milanul reușind un miraculos 0-0 în Italia, acum totul pare clar. Se pune doar problema scorului.
Șanse: 10% - 90% !

Real Madrid vs. Manchester United
De departe, duelul care putea reprezenta și finala din acest sezon de UCL. Mourinho vs. Ferguson, doi scârțari, însă și doi mari tacticieni, vor oferi probabil o dublă de povestit viitoarelor generații!
Șanse: 50% - 50% !

Valencia vs. PSG
Ciuca bătăilor în Primera Division, Valencia pare pe cai mari în Europa, astfel că nu este exclus să vedem o surpriză, deși șansele nu sunt de partea ei.
Șanse: 45% - 55%

FC Porto vs. Malaga
Un meci care sună urât pentru televiziuni, va pune față în față o echipă obișnuită cu faza optimilor și o revelație.
Șanse: 60% - 40%