Fotbalul european a luat-o razna!

Goluri multe, enorm de multe, surprize, răsturnări de situație, umilințe, accidentări, iată numai câteva dintre evenimentele care, deși au loc periodic în fotbalul european, astăzi parcă au întrecut orice limită.

Să amintim câteva dintre nebuniile care au avut loc ieri pe ramolitul continent:

Blackburn vs. Arsenal 4-3
Oricât de lipsiți de formă ar fi jucătorii lui Arsene Wenger, să pierzi la ultima clasată este un lucru inadmisibil. Nu se poate să iei gol de la Yakubu sau să fii învins de Nzonzi sau Formica, atunci când tu te numești Arsenal.

TP-47 vs. Vaakoski 11-3
Ați auzi cumva de Mikko Barsk ? În mod logic nu! Ei bine, acest Barsk a marcat azi 7 goluri în 50 de minute, iar Meme Stoica are pixul înroșit de la notițe.
Un amănunt interesant legat de acest meci este acela că scorul de 11-3 a fost stabilit încă din minutul 77, ceea ce trezește suspiciuni printre pariori. Se pare că mulți jucători la pariuri ar fi mers pe +15 goluri marcate la această partidă, iar acum se revoltă, întrucât meciul s-a oprit la 14 goluri marcate. Vom reveni...



Lorient vs. Saint Etienne 3-0
Ia ghiciți cu ce seamănă acest 3-0....da, cu înfrângerea Stelei la Mediaș ....și, cu încă ceva...cu fața tristă a lui Bănel Nicoliță pe banca de rezerve. Săracul jucător român n-a prins nici măcar o secundă în teren, iar zvonurile privind împrumutul său la Arieșul Turda prind contur. Vom reveni...

FC Barcelona vs. Osasuna 8-0
La un moment dat, Federația Spaniolă de Fotbal a încercat înscrierea echipelor FC Barcelona și Real Madrid în circuitul ATP (respectiv WTA pentru o parte din jucătorii mai gelați), însă depășirea cotei de 6 i-a făcut pe oficialii spaniloi să-și schimbe orientarea (nu sexuală, ci pe cea sportivă) iar din 2013 aceste două echipe vor participa la Campionatul Mondial de Rugby, loc în care rezultatele de 8-0, 9-0 sunt la modă.

Dinamo Zagreb vs. Varazdin 7-0
Abia acum realizăm ce greu le-a fost dinamoviștilor să scoată acel 2-2 în Groapă. Știți cum se spune, uneori e mai greu să ratezi decăt să dai gol, așa și acum cu Dinamo, uneori e mai greu să nu te califici decât să te califici.

127 de goluri marcate ieri în Cupa Elveției
Iată câteva rezultate: Elikon - Freienbach 3-10, Toss - Grasshoppers 0-10, Bossy - Laussanne 1-8, Domdidier - Young Boys 0-8;

Rezultate fluviu de tip 7-0, 6-3 sau 4-4 au mai fost cu grămada ieri, însă spațiul tehnic nu-mi permite. Da, bună scuza. În fine, vom reveni mâine cu Levante-Real Madrid, însă doar dacă Ronaldo & compania trec de 8-0!