EXCLUSIVITATE! Deznodământul partidei Barcelona - Real din această seară!

După ce Tolo a anticipat cu o precizie de ceas elevețian (purtat de Federer), discursul celui mai urât om din România, Traian Băsescu, Splendoarea Sportului vă prezintă în EXCLUSIVITATE cum va decurge al doilea ”EL CLASICO” din 2012, Barca - Real!

Echipele de start:

Barcelona
G: Pinto D: Alves, Puyol, Pique, Abidal M: Xavi, Busquets, IniestaF: Messi, Cesc, Sanchez

Real Madrid
G: Casillas D: Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo M: Xabi Alonso, Coentrao, Altintop, Ozil, Ronaldo F: Benzema

*Meciul va începe cu 10 minute de huiduieli la adresa lui Pepe, titular și în această seară!

Prima repriză!
-min 1: (de fapt secunda 17) Messi driblează 7 adversari și îi pasează lui Alexis care, singur-singurel în careul de 6m trimite în plasa laterală!
-min 7: deși este înjurat de 80,000 de fani catalani, Ronaldo trimite un șut impecabil de la 35 de metri, dar Pinto intervine cu un reflex de Casillias
-min 12: Gooooooooool! 1-0 Barca deschide scorul. Xavi găsește o pasă genială pentru Messi, care de la 11 metri lateral stânga îl lobează pe Casillas
-min 14: Realul e în corzi! Iniesta croșetează cuplul Ramos-Varane și apoi trage în bara transversală!
-min 23: Gooooooooool! 1-1! Ozil execută un corner de pe partea dreaptă, iar Benzema, nemarcat readuce egalitatea pe tabelă!
- min 24: Gooooooooooooool 2-1! Mourinho nici nu își curățase pantalonii de la sania pe care a făcut-o după golul lui Benzema, că Messi reface diferența pe tabelă cu un șut de la 16m.
-min 27: Realul reia ofensiva, însă șutul lui Ronaldo zguduie din nou unul dintre stâlpii care susțin peluza catalană!
-min 30: Se afișează posesia: 90% - 10% NO COMMENT!
-min 38: Messi trece pe langă 3-0, după o pasa de 80 de metri venită de la Puyol!

Pauză: Barcelona - Real Madrid 2-1 (agg. 4-2)

Repriza a doua!
-min 49: Mourinho îl introduce pe Higuain în locul lui Varane, însă jocul nu se schimbă, Realul se apără în continuare în 10!
-min 55: Meciul e din ce în ce mai anost. Barca pasează, pasează, pasează! 40% din peluză a ațipit!
-min 60: Ronaldo cere penalty! Puyol îl agață clar în careu, însă arbitrul se face că plouă!
- min 65: Pepe este lovit din tribună de un cap de cămilă cu două cocoașe! Jocul este între întrerupt pentru 5 minute!
- min 75: Goooooool! 2-2 Lovitură de teatru! Când nimeni nu se aștepta, Pinto degajează în capul lui Ronaldo, iar mingea întră în poartă!
-min 84: Scandal monstru! Ozil cere din nou penalty pentru Real, după ce Dani Alves îl calcă involuntar! Mourinho turbă pe margine, acolo unde îi aplică un croșeu ingrijitorului de gazon de pe Nou Camp! Arbitrul nu vede incidentul, iar meciul continuă cu portughezul pe bancă!
-min 90+3: Pepe nu se poate abține și îl mușcă de ureche pe Fabregas! În altercație se implică și Busquets, care, după ce este împins de Sergio Ramos pare că intră în comă de gradul III! Din fericire, a fost doar o simulare!
- min 90+8: Gooooooooooooool! 3-2! Din nou Messi! Nou intratul Adriano, recuperează o minge în careul de 16 al Realului și îi pasează lui Messi, care pune latul pentru victoria gazdelor!


Rezultat final! BARCELONA - REAL MADRID 3-2 (agg 5-3) și gazdele se califică în semifinale Cupei Regelui Spaniei!


foto