Pronosticurile zilei în Uefa Champions League! (I)

Dintre toate echipele prezente în Liga Campionilor din acest an, trebuie să recunoaștem că cel mai urât sună numele Oțelul Galați. Și sună din mai multe puncte de vedere, nu neapărat doar din perspectiva lingvistică. Oricum, noi, și probabil toți cei responsabili cu încoronarea Galațiului campioană, încă sperăm că Apocalipsa va veni înainte de meciul Oțelul vs. Manchester.
Între timp, Oțelul joacă azi, mă rog, încearcă să joace, cu Benfica, pentru că e clar că doar portughezi vor juca fotbal.
Chiar dacă vrei să faci o prezentare la acest meci, nu prea ai ce să zici, decât: Benfica, o echipă din fotbalul mare, are meci în România, pe o (fostă) rușine de arenă, cu o rușine de campioană a României!

Să vedem acum toate meciurile de azi din UCL, urmate de un pronostic de rigoare:

Grupa A
Bayern vs. Manchester City 3-2
Constelația de vedete de la City șterge pe jos cu tot ce prinde în Premier League, iar Bayern face cam la fel în Bundesliga. Simt un egal cu tendință spre victoria gazdelor, mult mai pragmatice.

Napoli vs. Villareal 2-1
Penibil s-au prezentat cei de la Villareal în meciul trecut cu Bayern, de pe teren propriu, arătând clar faptul că Spania trăiește prin două echipe la nivel înalt. Napoli a meritat să bată la City, însă a scos doar un x.

Grupa B
CSKA Moscova vs. Inter 1-2
Cu un antrenor de tot râsul, Gasperini, Inter a fost bătut acasă de o echipă de duzină, Trabzonspor, provenită dintr-un fotbal, INCREDIBIL! mai corupt ca în România, cel din Turcia

Trabzonspor vs. Lille 1-2
După meciul câștigat la Milano, Trabzon era învinsă acasă în campionat de Istanbul BB. Așadar, să dăm creditul campioanei Franței în acest meci.

Grupa C
Oțelul Galați vs. Benfica 0-2
Chiar nu ai de ce să-și consumi toată energia cu o echipă precum Oțelul. Un sec 2-0 e suficient pentru 3 puncte logice.

Manchester vs. FC Basel 3-0
În mod normal, United ar trebui să dea 4-5 goluri unor prăpădiți de elvețieni, care au în lot o sumedenie de jucători pensionați.

Grupa D
Real Madrid vs. Ajax 4-1
Este mult prea mare diferența dintre fotbalul spaniol și cel olandez pentru ca Ajax-ul să spere la mai mult de un gol de onoare pe Bernabeu.

Lyon vs. Dinamo Zagreb 2-0
Un alt meci de 1 solist se va juca în Franța, acolo unde liderul din Ligue 1 va da piept cu o echipă care a luat doar un gol cu Real în rpima rundă. Acum, nu cred că va mai rezista.

foto