Europa League! 5 pentru România! Pronosticurile zilei!

După ce ieri am avut mână bună pentru un parior și am anticipat acel 3-2 pentru Barcelona din manșa secundă a Supercupei Spaniei cu Real Madrid, a venit acum timpul să ne îndreptăm atenția către echipele românești din play-off-ul grupelor Europa League.
Înainte de ”a intra în păine” cu cei 5 mucichetari, aș vrea să le reamintesc celor care îl considerau pe Messi un jucător de duzină că argentinianul nu este numai CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME al momentului...ci și CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME DIN TOATE TIMPURILE! Ok?
Acum, haideți să dăm cu pronosticul în meciurile românilor:

FC Vaslui vs. Sparta Praga (ora 19.00, Digisport 2)
Cu sau fără Wesley și Adailton, moldovenii par o echipă dezorientată care nu are absolut nicio șansă în fața unei echipe Sparta Praga solidă din toate punctele de vedere. Mai mult de un egal nu au cum să scoată.
Pronostic
: 1-2

Austria Viena vs. Gaz Metan Mediaș (ora 20.00, 10TV)
Ceva îmi spune că visul frumos al ardelenilor este pe cale de a se încheia. Singurul impediment în calea acestui sentiment este Cristi Pustai, de departe cel mai bun antrenor din Liga 1. Fără o trupă numeroasă de absenți, Gazul nu poate spera la multe în capitala Austriei.
Pronostic: 2-1

Vorskla vs. Dinamo
(ora 20.oo, Digisport 1)
Toate șansele din lume o indică pe Dinamo ca favorită clară în disputa cu anonimii de la Vorskla. Așa spuneam și înainte de Varazdin, de NEC, de Elfsborg etc. ...așa că haideți să nu sărim șanțul până nu ne punem aripi de aviator.
Pronostic: 1-1

Steaua vs. CSKA Sofia
(ora 20:30, PRO TV)
Tikitaka e la ei, la fotbaliștii adevărați din Spania, Anglia, Germani sau Franța, și nicidecum în România. Dacă Steaua va juca precum în meciul cu U Cluj nu va scoate multe. Oricum...
Pronostic: 2-2

Slask vs. Rapid (ora 21.00, TVR1)
Nici cu Rapid nu trebuie să glumim atunci când vine vorba de confruntările cu echipele mici. Oricum, noi sperăm că Răzvan este cu bila pe umeri...
Pronostic: 1-2

foto