La foarte mulţi ani!!!

Beloved friends, beloved family... Welcome to the great world of the movies! My name is Charlie Tuna and I'm... kiddin'!!! :)) - asta a fost pentru vizitatorii fanatici ai blogului din Kiribati. 

11 februarie e cea mai importantă zi din istoria omenirii, după ... pentru că într-o zi de 11 februarie, blogul Splendoarea Sportului face un an de când și-a început activitatea. Mulțumim pe această cale domniilor, prea măriților și prea fericițiilor noștri vizitatori pentru că mai dau câte un click pe titlurile acestui blog. În ultimele 12 luni, de când am pornit acest blog împreună cu Adriano, am reușit mai mult sau mai puțin să creionăm o viziune, cel puțin romantică a sportului, în special fotbalului văzut prin ochii noștri. Din păcate anul 2010 nu ne-a adus prea multe bucurii din punct de vedere fotbalistic și astfel ne-am îndreptat atenția spre alte campionate, cum ar fi Botswana, Mozambique, Insulele Feroe, Vietnam și multe altele. Am transmis câteva LIVE TEXT-uri de excepție direct de pe banca de rezerve de la Campionatul Asiei la fotbal, ne-am făcut post de radio la care am angajat aproape toată blogosfera fotbalistică românească, am aflat și care este cel mai bun blog de sport al anului trecut, dar cel mai important lucru dintre toate, este că ne-am făcut noi prieteni, și nu orice fel de prieteni, prieteni unul și unul, cu care împărtășim aceleași pasiuni. 

După cum am promis, o să postez mai jos mesajele voastre pentru noi, acum când împlinim un an de când am început nebunia:

Beni_ono
Probabil cel mai original blog de sport, continut interesant si de cele mai multe ori si amuzant +geniual-ul Live-text :)) A daaa.....si un link al dracu' de greu de retinut= Onywewihw :)) Si nu cumva sa va schimbati link-ul...chiar daca e greu de retinut, e original.

Desi nu ne comparam noi cu un asa MIC blog , #sport7ro (adica eu:D) i spunem lui @daninhodj si Adriano sa o tina tot asa. Si nu schimbati Oneywu :D


Clllaudiu
 aaa... bagă şi tu ce vrei si pui numele meu acolo :)))))

Marius_Black
Asteptam cu ardoare sa ne angajati si pe noi la site si sa scriem de la fata locului din Australia! La multi ani! :))


Pavel said... De ziua voastră urez... ca Barcelona să bată toate recordurile posibile din fotbal ca să aveţi voi ce cârcoti.



Şi spor la privit meciuri şi multă sănătate braţului cu care duceţi berea la gură! :P




Marius Dumitrescu said... Replay de pe twitter: Asteptam cu nerabdare sa ne angajati si pe noi la site si sa scriem de la fata locului din Australia! La multi ani!




p.s. Adriane sa ma anunti cand sa-mi depun cv-ul ca Daninho a la Brasil e zgarcit, vrea sa vina numai el!

p.s 2 Aia de la doarsport.info sunt prea tari.. n-aveti cum sa-i ajungeti!p.s. 3 La multi ani din nou!



Marchis Ionel said... Eu v-am dscoperit abia de cateva zile dar desi sunt in plina sesiune si maine am examen eu am luat arhiva voastra la puricat :))

La multi vizitatori fanatici! :D



Anca (tort.personalizat) said... La multi ani! Mai mult n-am ce sa zic!

Claudiu said... La multi Ani! intră si vezi ultimele transferuri numai pe http://minutcuminut.blogspot.com/



paginadesport said... Felicitari pentru aniversare. Multa putere va doresc, ca pasiune aveti pina peste cap oricum. Sper sa ne vedem odata si odata si in carne si oase nu numai in butoane si tele-impresii...


Cu drag,

Dan Olteanu


DlMuresan said... Ăia de la sport.ro scriu mai slab decât voi. Numai bine! La mulţi ani!



BeniOno said... Le dati clasa si la aia de la BBC cu valoarea voastra :)))))))




Claudiu said... http://minutcuminut.blogspot.com/ Copiază link-ul din text. Meciuri live / gsp / DIGI / gratis!



Claudiu said... ai copiat linku'?


ana said... La Mulţi Ani! >:D< Pe mine când mă luaţi în echipă? :D



Claudiu said... am incercat şi io :)))



AdrianEugen said.. Bravo baieti daca vreti un mic salut de la un fanatic de RUGBY(nu ruibi :)) oricum nu conteaza ) il aveti, va saluta baiatul.Succes frate si mersi pentru premiul doi anul asta la cel mai bun blog de sport(desi pana in ultima ora @daninho se astepta sa fiu eu :)) asta e) poate nu merit momentan, nu mi am respectat sportul prea bine, o sa o fac anul asta cu varf si indesat, multi din voi stiu ca s-ar putea sa apara o mica surpriza anu asta(un show gen blogatu.ro, dedicat rugbyului adevarat, fara dodel si bombe si strambe :)) ).

Oricum la multi ani o meritati si succes baieti @AdrianEugen(ruibi :)) ) va saluta si pe tine Adrian, si pe tine Daniel ;)



Alex said... la mulți ani de la șpania ! :D


robbie said... la cati mai multi cititori fideli si incercari de genul celor facute de Claudiu(spam se cheama!!) ! :))



Marius Dumitrescu said... http://minutcuminut.blogspot.com/ Copia el enlace del texto. Partidos en directo / gsp / DIGI / gratis!

Spam din Șpania :)))



Claudiu said... Marius&Robbie să-mi iasă şi mia banu' "pachete-pachete" :))


Mihai said... La multi ani, sa ajungeti sa depasiti sport ro la numarul de vizitatori unici :D




P.S: Scuzați întârzierea apariției acestui articol dar am fost reținut cu afaceri. Am stat la coadă să plătesc niște facturi mai ceva ce pe vremea lu Nea Nicu :)). 

Când am spus că 11 februarie e cea mai importantă zi a omenirii, n-am glumit, chiar așa e. Într-o zi ca asta, cam cu fix 25 de ani în urmă s-a născut marele poet și dramaturg, eseist, jurnalist desăvârșit, pamfletar magician al cuvntelor, jongleur al relatărilor live în direct și reluare, și super mecanic lingvistic, al nostru ADRIANO cel de toate zilele! Multă sănătate, vreme bună, și fără inundații, canguri muți în grajd și un răcoros La foarte mulți ani! aaa.... și vreo 7 chinezoaice obraznice :))