Pagina de sport - cel mai bun blog de sport al anului 2010!

Sondajul nostru privind cel mai bun blog de sport al anului 2010 a luat sfârșit! Cititorii au ales paginadesport.info ca fiind cel mai bun blog al anului care tocmai s-a încheiat, reușind să adune 95 de voturi. Felicitări lui Dan Olteanu pentru devotamentul cu care se dăruiește scrisului și a celor care contribuie cu articole la acest blog, Cosmin Vasiu, Oana Năvodaru, Radu Opriș și Vlad Pahontu. Pe locul secund s-a clasat, surprinzător zic eu, un blog dedicat rugby-ului, administrat de Badara Eugen. Am zis surprinzător pentru că rugby-ul nu se află printre sporturile preferate ale românilor. Este de apreciat ce face Eugen. Sperăm să continue cu acealși entuziasm și de acum îniante. Ultimul loc pe podium a fost adjudecat de Ionuț Brânzei. Felicitări tuturor!!! Lupta pentru primul loc s-a dat până în ultimul moment. Mai jos aveți rezultatele pentru primele 15 locuri:

Lista completă și finală a rezultatelor o găsiți la adresa următoare: Sondaj: Cel mai bun blog de sport din 2010!

Mulțumim tuturor bloggerilor și blogurilor care au participat la acest sondaj. Meritele sunt ale tuturor! Mulțumim că existați și că faceți treabă bună. Vă dorim tuturor un an 2011 cu articole multe și interesante. 



P.S. Noi deja ne-am gândit la Cel mai bun blog de sport din 2011! - deci suntem cu ochii pe voi. Promitem îmbunătățiri considerabile pentru ediția următoare. :)