Nici Premier League nu le sta in cale

Startul noului sezon din Anglia a reprezentat doar un foc de paie pe langa meciurile teribile din lumea a 16-a a fotbalului mondial, care isi desfasoara cursul obisnuit printre bombe, tancuri, palmieri si plaje insorite. Bine v-am regasit la o noua rubrica "fotbal la microscop". Sa nu mai pierdem timpul si sa-i dam drumul cu analiza meciurilor "vedeta" din weekend-ul recent incheiat:

* Insulele Feroe. Incepem cu Liga Meistaradeildin din Feroe, campionat numit si The Abbreviations' League, care a programat un meci "macel" B71 - NSI 1-6. Cu alte cuvinte, liderul NSI, echipa neoficiala a securitatii din Feroe s-a deplasat pe terenul "vitaminelor" B71, care ocupau un mincinos loc 8, din 10 competitoare. Ei bine, minciuna a devenit adevar, iar scorul de 1-6 avea sa demonstreze acest lucru. In ciuda umilintei de pe tabela, antrenorul gazdelor din B71 a acuzat dur arbitrajul, sugerand un gol anulat la scorul de 1-5, gol care, "ar fi putut schimba soarta ecuatiei"
* Iraq. Sau Iraqi League, de departe cea mai mare promisiune a Orientului Mijlociu, a avut parte de o etapa incendiara, la propriu. Astfel, meciul mult asteptat dintre Al Quwa/Jawiya vs. Karbala avea sa fie amanat pana la o data care va fi anuntata in zilele ce vor urma, de catre armata irakiana.
* San Marino. 'Campionato', liga din SM, cea mai puternica din lume dpdv al structurii -doar 2 echipe, si-a programat unicul meci Tre Penne E - E Tre Fiori 1-2. A fost un meci de-a dreptul fenomenal, la finalul caruia cei 6 fani prezenti in tribune au trait o bucurie imensa, primind in dar tricourile idolilor. De remarcat faptul ca S. Aruta, golgheterul all time al statului SM, cu 7 goluri, a facut din nou un meci mare, inscriind o dubla prin care a castigat Gheata de Aur. Iata si clasamentul marcatorilor la final de sezon 1. S. Aruta -2goluri; 2. M. Palazzi -1gol.

Alte rezultate interesante:
Vietnam:
Song Lam Nghe An 1 - 2 Hoang Anh Gia Lai More

Hai Phong 2 - 0 Nam Dinh More
Binh Duong 2 - 4 Dong Thap More
The Cong 2 - 4 Da Nang More
Khanh Hoa 2 - 0 Ninh Binh More
TT Ha Noi 0 - 0 Saigon
Aruba:
Britannia 0 - 1 Estrella

Estrella 2 - 0 Britannia
Bangladesh:
Feni 1 - 1 Brothers Union

Abahani 1 - 2 Mohammedan Dhaka
Farashganj SC 0 - 0 Arambagh KS
Shukhtara 1 - 1 Chittagong Moh
Rahmatgonj MFS 5 - 1 Chittagong Abahani
Biyanibazar FC 2 - 3 Muktijoddha 

Pana la o noua intalnire cu spectacolul celor care nu cuvanta..in fotbal, ramaneti conectati la realitatea fotbalului real, pentru ca ala e palpabil :) Teo & $ebi stiu de ce ;)