Veste excelenta pentru cititorii onyewusport !

Dupa ce ieri, o data cu esecul Australiei din Finala Cupei Asiei pe Natiuni, am avut cu totii inimile frante si indurerate (cel putin cei solidari cu mine), astazi vin cu o veste extraordinara pentru aceia dintre voi care indragesc transmisiile live ale blogului nostru, cum au fost aceasta, aceasta, si in special aceasta. Iata despre ce este vorba.
Aseara, imediat dupa festivitatea de premiere a campionilor Asiei, presedintele AFC, Mohamed Bin Hamman i-a inmanat presedintelui Federatiei Australiene de Fotbal, Frank Low, in mod simbolic, drapelul Confederatiei Asiatice de Fotbal, Australia fiind urmatoare destinatiei a competitiei.
Asadar, turneul urmator va avea loc in ianuarie 2015 in Australia, iar meciurile se vor juca pe stadioanele din Sydney, Melbourne, Canberra, Brisbane si Gold Coast.
Meciurile care se vor juca la Brisbane si Gold Coast, pe stadioanele Suncorp si ANZ, respectiv Skilled Park, vor fi transmise LIVE si in EXCLUSIVITATE de onyewusport . Speram ca pana la acea data, numarul comentatorilor nostri sa se dubleze, iar in studioul din Brisbane, alaturi mine, sa-l gasim si pe daninhodj. 
Totodata, nutrim speranta ca pana la acea data, daninhodj sa revina in lumea blogosferei, a tweetosferei, a facebookosferei sau, stiu si eu, pe unde acesta si-a mai lasat acesta amprentele.