CSM București a întrerupt seria de victorii a Gazului Metan!

Gaz Metan a întrerupt șirul de 10 victorii consecutive după ce a pierdut în această seară meciul de pe teren propriu cu CSM București care au învins echipa medieșeană cu scorul de 80 la 73. Ca urmare a acestui rezultat, elevii lui Bruno Soce coboară de pe prima poziție a clasamentului, pasând locul de lider ploieștenilor de la Asesoft, care au învins în deplasarea de la Timișoara, pe BC cu scorul de 82 la 64.


Meciul cu CSM București a fost unul destul de strâns, Gaz Metan dădea impresia că își poate lua revanșa după înfrângerea de la București din tur, dar s-a întâmplat acest lucru. La sfârșitul primelor două repize, bucureștenii au intrat la vestiar cu un avantaj minim, de un punct, după ce au reușit să înscrie 15 puncte. Gaziștii conduceau la un moment dat cu 8 puncte avans, 28-20, dar după mai multe ratări s-au văzut conduși la finalul fluierului. Prima jumătate a meciului s-a încheiat cu scorul de 35-34 în favoarea celor de la CSM București. 

La sfârșitul celei de-a treia repriză, Gaz Metan reușise să recupereze 4 puncte, conducând cu o diferență de 3 puncte, 58-55. În ultima repiză bucureștenii au revenit, dar și pe fondul unor greșeli ale medieșenilor, au preluat conducerea până la final. Totul s-a terminat după ce Drăgulin a ratat două libere pentru Gaz Metan. S-a terminat Gaz Metan 73-80 CSM București. 

Într-o partidă disputată ieri, CSU Sibiu a reușit să câștige în deplasare învingând SCM CSS Craiova cu scorul de 95-96, urcând astfel o poziție în clasament după 19 etape. În celălalte meciuri disputate în această etapă, rezultatele sunt următoarele: 



Gaz Metan - CSM București a fost transmis în direct de TVR Cluj/TVR3.