Doi foști ”olteni” contribuie la scorul zilei în fotbalul mondial! (video)

Ascensiunea fotbalului din Australia nu se datorează în totalitate doar numelor ”grele” care au fost transferate în A-League de-a lungul ultimelor luni. Ne dăm seama de acest lucru dacă privim desfășurarea partidelor de la Antipozi și implict a scorurilor din acest campionat.

Astfel, fără nicio mare vedetă pe teren, meciul de azi dintre Central Coast Mariners și FC Sydney ne-a oferit un spectacol extraordinar, într-un meci în care s-au marcat nouă goluri.
Interesant este că la acest eveniment au fost implicați și jucători care au legătură cu România. În primul rând trebuie să remarcăm debutul în prima ligă din Australia a jucătorului de origine română Hagi Gligor. Jucătorul lui FC Sydney a intrat pe teren într-un moment extrem de dificil pentru echipa, scorul fiind unul cât se poate de neremontabil: 2-7 !!!

La acest măcel, cu 15,900 de spectatori în tribunele Bluetongue Stadium, au pus umărul doi jucători cu trecut oltenesc: Daniel McBreen și Joshua Rose. Primul a reușit un hat-trick în timp ce  al doilea a contribuit esențial la acțiunile ofensive ale gazdelor, reușind și o pasă de gol.