A câștigat 77,000$ cu doar 8 cenți pariați !

Vedem în ultima perioada sute de știri cu așa-ziși ”pariori” inspirați, care, cu doar câțiva lei/dolari pariați, câștigă câte mii de lei. Ei bine, în aceste zile, undeva departe la capătul lumii, în Australia, o fată a fost pur și simplu lovită de șansă și inspirație.

Dacă în 99,9% din cazuri presa exagerează cu titluri bombastice, acum putem spune că această tânără a realizat ceva FABULOS, INCREDIBIL, ASTRONOMIC sau cum vreți voi să numiți întâmplarea de la Antipozi. 

Astfel, nu cu 80 de dolari, nici cu 8 dolari, nici măcar cu 80 de cenți, ci cu 8 CENȚI, această jucătoare la pariuri a reușit ceva inimaginabil: Să ghicească primii 4 clasați într-o cursă de călărie de la Melbourne Cup, o competiție anuală a cailor de rasă din Australia.

Reușind să-i ghicească pe primii 4 clasați (adică un fel de a prinde primele 8 clasate la un Campionat Mondial de fotbal), ceea ce este ceva de domeniul fantasticului, ea a prins o cotă de, și vă rog mare ATENȚIE, de 969,406 !!! De prisos să ne mai întrebăm ”Dacă paria 80 de dolari?”

Pentru ca incredibilul să continue, acest pariu de 8 cenți a fost primul pe care fata l-a pus în viața ei la acea casă de pariuri online!

Reprezentantul casei de pariuri a declarat că această tânără a realizat un lucru unic în istoria Melbourne Cup, nimeni nereușind să ghicească primii patru clasați!