Când Alessandro Del Piero se întâlnește cu Alessandro Del Piero!

Visurile unui tânăr de 10 ani din Australia, pe numele său adevărat Alessandro Del Piero s-au împlinit în momentul în care acesta s-a întâlnit cu adevăratul Alessandro Del Piero.

Botezat de părinți exact ca starul italian, tânărul Del Piero a crezut toată viața lui că, vânzându-l la televizor pe marele jucător italian, va fi cea mai mare apropiere dintre ei. Ei bine, derularea evenimentelor pe plan mondial din ultima perioadă au făcut ca cei doi să se întâlnească, nu doar din postura de telespectator-jucător, ci și în realitate, pe terenurile de antrenament din Sydney.

Astfel, la doar câteva săptămâni după o discuție pe care a avut-o cu Brett Emerton, în care îi explica ce mult și l-ar dori pe ADP în realitate la Sydney, micul Del Piero a primit vestea vieții: ”Alessandro Del Piero a semnat cu FC Sydney.

Din acea zi, tânărul de 10 ani visează să dea față în față cu campionul mondial. Marea întâlnirea a avut loc vineri, pe terenurile de antrenament ale celor de la FC Sydney.

”Alessandro este uimitor, mi-a spus să continui să visez și să muncesc tot mai mult pentru că într-o zi voi ajunge acolo unde visez”, a spus tânărul că a fost îndrumat de marele său tiz.

Părinții micuțului Del Piero au declarat că au ales să-l numească astfel după ce acesta obișnuia să-și ”lovească” mama, însărcinată în luna a opta, doar când aceștia se aflau pe stadion.