Un englez a luat 600,000 de dolari la pariuri după un bilet greșit pus de fiica sa!

Thomas Calligan, din Newcastle (Anglia), a câștigat nu mai puțin de 400,000 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 600,000 de dolari, după ce fiica sa a ales concurentul greșit la o cursă de cai din Marea Britanie.


Amber Calligan, 22 de ani, a fost trimisă de tatăl său să parieze 2 lire pe un cal considerat favorit, numai că aceasta a greșit pariul, alegând din greșeală un cal care pornea cu ultimele șanse la primul loc. 


În cele din urmă, minunea s-a produs, iar calul ales greșit a produs bomba, câștigând cursa! În ciuda acestui lucru, tatăl lui Amber a continuat să creadă că favoritul său a pierdut, lucru mai mult decât corect, numai că pe bilet era calul greșit, dar câștigător, ales de fiica sa.


Thomas și Amber au aflat de uriașul câștig abia după o săptămână, atunci când Amber s-a dus să pună un nou bilet: "Când  mi-au spus că biletul e câștigător, m-am gândit că sunt câteva sute de lire, nu sute de mii!!!. Am fost șocată şi nu-mi venea să cred că este adevărat!” a spus, fericită, autoarea celei mai profitabile greșeli din lumea pariorilor!