Tikitaka.ro lansează provocarea verii: EuroProno !


În urmă cu patru ani, în preajma acestei date, ne întrebam cu toții ce formulă de start va alege Pițipentru meciul cu Franța. Să fie Bănel  Nicoliță sau Florentin Petre, să fie Daniel Niculae sau Ciprian Marica. Ce-a fost am văzut cu toții! Ce este azi ? Ei bine, azi, cu doar trei zile înainte de startul unui nou Campionat European, noi, românii, nu mai avem nicio grijă. Nu ne gândim la Dodel, la Florescu și nici măcar la crâșmele pe care Adi Mutu le-ar fi putut devasta prin Harkov. Toate acestea dintr-un singur motiv: privim Euro la televizor!
Aceasta fiind situația,  nu putem decât să abandonăm patriotismul și să ne alegem o favorită, fie din oficiu, fie din admirație, pe care să o susținem de-a lungul turneului.
Între timp, pentru a nu ne plictisi doar cu privitul la Euro 2012,  tikitaka.ro vă propune un concurs de pronosticuri. Regulamentul este simplu: noi vom afişa meciuri de la Euro, iar voi vă daţi cu părera privind deznodământul folosind deja cunoscutele 1,X sau 2 (fără variante duble, de genul 1X), fiecare rezultat ghicit însemnând un punct. La final, cine acumulează cele mai multe puncte va fi declarat câștigător.
Marele premiu nu va consta în bani, nici în premii sofisticate,  ci într-un lucru fără preț:respectul adversarilor!
Acestea fiind spuse, să-i dăm drumul concursului nostru, EuroProno 2012!
Etapa I
8 iunie: Polonia – Grecia (Grupa A, ora 19:00)
8 iunie: Rusia – Cehia (Grupa A, ora 21:45)
9 iunie: Olanda – Danemarca (Grupa B, ora 19:00)
9 iunie: Germania – Portugalia (Grupa B, ora 21:45)
ATENTIE! Lăsați pronosticurile pe site-ul tikitaka.ro, mai precis AICI!