Alegeți 11-le de start al oamenilor care au pătat fotbalul românesc!

Microbisme.com vă provoacă să alegeți ”11-le” de start al oamenilor care au colorat în negru fotbalul din prima ligă. Astfel, în aceste zile în care echipele calificate la Euro își anunță loturile pe care le vor prezenta în Polonia și Ucraina, noi căutăm o echipă, nu pentru Euro, acolo unde am fost ” interziși” ci o echipă care să ni-i arate pe cei ce ne-au oferit un altfel de fotbal, un fotbal negru, demn de lumea a treia.
Încercăm să găsim un prim unșpe al persoanelor care ”au avut grijă” ca România să nu producă fotbal de calitate, ci scandaluri, blaturi și alte mizerii interne fără tangență cu fotbalul din Vest.

Haideți să-i vedem, într-o ordine aleatorie, pe cei care merită cu vârf și îndesat să ocupe un loc pe lista 11-lui rușinii:

Cristi Borcea: atâta timp cât el va trăi, Dinamo se va pregăti mereu pentru Champions League, dar nu va juca niciodată acolo.

Mihai Stoica: ”Mai bine stau într-o cutie de carton decât să lucrez cu Becali” sau „Meglio morire in piedi que vivere una vita in ginnochio“. Cele două definiții ale marelui Meme!

Constantin Dănilescu: omul cu o inimă roș-albastră și una alb-roșie. Îl vom vedea oare la Rapid în viitor ?

Constantin Zotta: fugărit de conducători pentru jafurile pe care le făcea din postura de arbitru, Zotta ajunge șef, postură din care, culmea, el strigă ”hoții”.

Gheorghe Chivorchian:  om de bază în epoca blaturilor, Chivi a plecat de pe scufundatul FCM Bacău la un alt scufundat, Poli Timișoara. Va ajunge oare la Bistrița în sezonul viitor ?

Iuliu Mureșan: un alt om de onoare, un ardelean cât 10, Muri zice că nu dă șpagă pentru că mișcarea ar fi de porc..DAR...iată ce zicea odinioară: AICI!

Marian Iancu: cel supranumit ”Willy de pe Bega” a reușit performanța incredibilă de a înghiți un club de tradiție din România.

Adrian Mititelu: deși acuză FRF și LPF pentru măgării legislative, ceea ce este mai mult decât corect, Mititelu este practic ucigașul Universității Craiova. Sandu și Dragomir au pus doar coroana peste mormântul Științei.

Florian Walter: acesta se pregătește să pună bomboana pe coliva unei alte Universități, cea din Cluj.

Vivi Răchită: mare om, mare caracter. Acest domn este cel care într-un moment când Mulțescu a salvat echipa, s-a găsit să spună că meritele fostului tehnician sunt doar legate...de noroc!

Mircea Rednic: ”strâmbul” este un etern traseist între Giulești-Ștefan cel Mare, respectiv Astra-Petrolul.

Dinu Gheorghe: alintat și Dinu Vamă, rapidisto-dinamovistul se plimbă de la un club la altul, din Ardeal până-n Ploiești cu escală în Giulești!

Răzvan Lucescu: Naționala și Rapid le-a iubit la infinit pana le-a lăsat falite. La activ mai are cel mai slab parcurs din istoria Naționalei și o gaură de 12 milioane în Giulești.

Răzvan Zamfir: omul despre care auzim doar atunci cand CFR se lupta pentru titlu. Și nu oricum, ci alături de jucătorii adversi... Hăisan știe de ce!

Florin Prunea: omul prezent în toate...dosarele fotbalului românesc!

Ioan Horoba: fosta mână dreaptă a contelui Blatula, actualul șef al Gazului a fost ”om de onoare” cu aproape tot fotbalul românesc.

Vasile Avram: de la bani lichizi, șampanii și până la elicoptere, fostul șef al CCA a primit tot ce se putea primii de la ”prieteni”.

În lotul lărgit își mai pot face loc Costică Vâlcea, Valeriu Argăseală și, în joc de glezne, Anton Heleșteanu!

Toate numele de mai sus sunt impresariate de frații Becali!

 Noi am venit cu propunerile, dar lista rămâne deschisă. Vor urma meciuri grele, sperăm, așa că, ajutați-ne să găsim primul 11. Un 11 pe care-l doriți activ, oriunde, dar nu în fotbalul românesc!

Mulțumim!