Walter, Clujul și ”tricoiurile” !

Acum două zile, site-ul știridecluj.ro arunca o bombă cu ceas, în care anunța că Florian Walter, un parazit al fotbalului românesc, ”nu mai pleacă de la Cluj”.
În acea știre se anunțau și trei noi transferuri făcute de ”mitic”: Andrei Mărgăritescu, Bogdan Patraşcu şi Iulian Apostol, adică trei panarame. Tot în acea știre, eram informați că aceste trei ”scule” vor îmbrăca niște ”tricoiuri” de zile mari:
RJ, liderul galeriei U Cluj, a declarat ca situatia este inaceptabila. "Nu o sa sustinem astfel de jucatori, mai bine jucam cu juniorii si nu ii lasam sa joace in tricoiurile lui U Cluj", a spus RJ, pe numele lui real Mircea Cenan.


Ei bine, la două zile după ce clujenii au aruncat această veste tristă pentru U Cluj, știrea ajungea și în prosport, acolo unde, surpriză!!! Nu, nu au venit alți jucători la ”U”, ci aceiași, și în aceleași ”tricoiuri”.

Așadar, din miliarde de jurnaliști câți are prosportul, niciunul n-a fost în stare să corecteze un amărât de ”tricoiu”. Oare dacă numele lui Florian Walter era scris Ovarian Shitler se autosesiza cineva ?

TriCOIUL din știridecluj.ro

TrCOIUL din prosport.
PS! O știre venită pe filiera @Claudia_Rus , prima care a văzut eroarea cu ”tricoiurile” !