Nemții au talent, super talent! Românii au jigodii, super jigodii!

După mizeriile care au loc în Liga 1 etapă de etapă, campionatul Germaniei vine în casele noastre cu meciuri unul și unul. În această etapă a fost rândul celor de la Borussia Dortmund și VFB Stuttgart să ne demonstreze că fotbalul este jucat de 22 de jucători, și nu doar de 11 plus mârlanii din conducere!

Pentru a vă face o idee, haideți să facem sumarul unui meci de EXCEPȚIE:

Borussia Dortmund vs. VFB Stuttgart 4-4!

- minutul 33, 1-0: Kagawa marchează pentru campioana en-titre a Germaniei și Borussia merge la 8 puncte față de Bayern
- minutul 49, 2-0: Blaszczykowski aduce liniștea în tribune, însă nu e o liniște similară cu cea jegoasă adusă de Mureșan.
De aici începe APOCALIPSA:
- minutul 71: 2-1: Ibisevic marchează golul de onoare în viziunea blatiștilor din Liga1 și golul spectacolul fotbalistic pentru nemți!87
- minutul 77, 2-2: Schieber arată lumii întregi că în Germania nu există nevertebrate ca pe Dunăre și Someș!
- minutul 79, 2-3: Schieber îl face pe Dolărel Rumânu să-și reamintească de faptul că a fost și el odată OM!
Apocalipsa pare a fi domolită:
- minutul 81, 3-3: Hummels readuce campioana pe linia de plutire
- minutul 87, 4-3: Perisic face ca fanii români să vadă concordii în fața ochilor, însă a fost doar o iluzie..pentru că...
Sasu dacă nu-i sas:
-minutul 90+2, 4-4: Gentner face scorul ce rimează cu teatrul, însă un teatru nemțesc, de cea mai înaltă calitate, nu unul grotesc, mioritic... marca Stan & Mureșan!

PS: Tot azi, undeva prin estul Europei, la gura Dunării, o echipă, moartă acum o etapă, reînvie subit și bate cu 3-0, arătând că de la Cluj la Galați sunt câteva sute de kilometri, însă de la obraz la nesimțire e doar o etapă!

Iată și spectacolul: