Votați ”Splendoarea Sportului” ! Iată ”n” motive !

A început votarea pentru "Blogul sportiv al anului 2011”, concurs online organizat de Gazeta Sporturilor. Din lista celor enorm de multe bloguri înscrise nu putea lipsi ”Splendoarea Sportului” (Microbisme.com) cel mai bun blog de sport din Mediaș în 2010 și 2011!
Pentru cei care nu știu, Splendoarea Sportului este un blog care a luat ființă undeva în emisfera sudică, mai precis în Queensland (Australia). Se întâmpla asta pe 11 februarie 2010, o zi istorică pentru blogosfera româno-australiană din Brisbane, ziua în care s-a născut el. Acest el, alături de daninhodj, un prosper blogger și om de afaceri român, stabilit la Brno (Cehia), au dat lovitura de start pentru ceea ce avea să devină peste doi ani, un blog inter-continental! Inițial, din lipsă de fonduri, blogul a viețuit pe platforma onyewu.blogspot.com, iar peste un an s-a cocoțat pe microbisme.com, acolo unde funcționează și azi.

Să vedem acum, într-un stil otevistic, de ce ar trebui SĂ VOTAȚI ”Splendoarea Sportului” la Blogul sportiv al anului 2011:


- Splendoarea Sportului este singurul canal media unde GB se simte ca peștele în Marea Moartă; de obicei, din motive de ”sănătate sportivă”, îi spunem Jiji!

- Numai aici ați ascultat balade de senzație din lumea fotbalului: Balada unui Luce Mic, Balada lui Lăcătuș, Balada lui Eric al Glanetașului și Balada lui Pârvulescu.

- Suntem cei care am anunțat în PREMIERĂ, ”retragerea” Blogului de Fotbal (BDF) din campionat!

- În rândurile articolelor publicate pe SS ați putut ține pasul cu lumea fotbalului jucat cu inima din: Mozambique, Botswana, Insulele Fereo, Irak, Guatemala, Vietnam, San Marino.

- Aici am văzut și am comentat cum televiziunile de sport-bâlci din România și-au bătut joc de fotbal, ignorând meciul celor de la Gaz Metan Mediaș din Europa League

- Numai aici am obligat FRF -ul să accepte amicalul simbolic împotriva Sudanului de Sud.

- Numai aici NE CEREM SCUZE PUBLIC pentru faptul că am început această enumerare cu Jiji!

Concluzia e simplă! Votați Splendoarea Sportului!

Deasemenea, alte bloguri cel puțin la fel de tari precum SS, pe care le puteți vota:
- Tikitaka.ro
- Fotbalită.com
- GazetaProsporturilor.blogspot.com