Un fleac, Barca a făcut preș Realul! Iată concluziile!

Dacă n-ar fi existat Barcelona, probabil că Mourinho și ai lui ar fi reprezentat cea mai bună echipă de fotbal din ultimii 30 de ani. Așa însă, cu FCB printre noi, echipa cea mai bună din istoria fotbalului, Realul nu este decât o eternă secondantă, iar Mourinho un biet antrenor bătut măr, oriunde, oricând și la orice oră din zi și din noapte.
Despre meciul de aseară nu prea putem afirma multe. A fost un duel fără istoric, în care, fără să forțeze nicio secundă, Barcelona a făcut ”mâța” dintr-un Real mai defensiv decât un FC Argeș cu Sorin Cârțu pe bancă.
 În ciuda acestui lucru, haideți să tragem ad-hoc trei concluzii:

1. Mourinho, lângă Barcelona, este precum Superman lângă un cub de kryptonită!
Mega-gigantul și filosoful Jose Mourinho, adus în contact cu Barcelona, devine un tip lipsit de orice grai tactic. În schimb, protestele le are la cămașă, însă se merge pe vorba aia ”Mourinhi latră, Barca trece”

2. Messi vs. Cristiano Ronaldo, un duel încheiat !
Diferența dintre cei doi nu mai există! De ce? Simplu, Messi, și atunci când este inexistent, tot este cu o clasă peste Ronaldo! Apropo, Ronaldo a fost schimbat după gol, sau se gela pe margine ?

3. Real Madrid, o echipă plină de frustrați! 
Pe undeva trebuie să-i înțelegem pe mititei. Nu e ușor să fii loser an de an, meci de meci, atunci când joci cu Barcelona. I-am văzut aseară pe Ramos, Pepe și Carvalho cât de primitivi s-au comportat în teren. Nici măcar Dan Alexa nu a avut asemenea reacții suburbane precum acel Pepe!