Amauri, pus pe eBay de fanii lui Juve! Ce fotbaliști mai ”merită” asta ?

Un fan frustrat al echipei Juventus Torino a primit oferte de până la 10 milioane de euro, pe eBay, după ce a scos la licitație un jucător al propriei echipe, Amauri.
Se pare că jucătorul, venit la Torino în 2008 de la Palermo pentru 23 de milioane de euro, a căzut în dizgrațiile antrenorului Antonio Conte.
Deși nu a jucat nici măcar un minut în acest sezon, Amauri are un salariu de 70,000 de euro/săptămână. Din această cauză, clubul a încercat să se despartă de el. Astfel, după ce încercările juventinilor de a-l transfera pe atacant la Genoa și Fiorentina au eșuat, un fan a găsit soluția, aceea de a-l pune pe Amauri la licitație pe eBay. Interesant este că, până la scoaterea anunțului, pentru Amauri s-au primit peste 80 de oferte, cea mai mare fiind de 10 milioane de euro.
Pentru ca originalitatea fanului să fie desăvârșită, acesta a scos taxele poștale pentru ”produs”, a cărui livrare a estimat-o la patru zile lucrătoare. Totodată, restituirea nu era acceptată. Potențialul căștigător al licitației era recompensat și cu un bonus, fundașul Paolo de Ceglie.

Așadar, iată un exemplu pe care și fanii altor echipe ar putea să-l urmeze. Fanii lui Chelsea l-ar putea pune pe eBay pe Fernando Torres, cei ai lui Liverpool pe Andy Carrol iar cei de la Steaua...

Voi pe cine ați pune la licitație pe eBay ?