Și prostia plânge câteodată..când o vede toată lumea!

Pe lângă această exagerată bucurie a presei din România după victoria norocoasă a Stelei cu Maccabi, una inutilă dacă judecăm la rece, ieri s-au mai petrecut și câteva evenimente care denotă lipsa elementului cenușiu din intelectul fotbaliștilor români.
N-am spus niciodată că fotbaliștii sunt cei mai de seamă academicieni ai patriei, ba dimpotrivă, ar prostesta ”blocknotes”, însă ceea ce au făcut ieri o parte dintre alergătorii români nu reprezintă decât o mare fisură intelectuală:

1. Dan Alexa
Început de meci la Varșovia. Alexa face un fault absolut inutil în jumătatea adversă și primește un meritat cartonaș galben. Se întâmpla asta în minutul 15. Vine apoi minutul 26, când, probabil cel mai prost ”chirurg” din lume, face un gest pe care nici creierul său de colibri nu-l înțelege: îi rupe fața unui polonez cu un cot marca Ricardo Cadu! Acum ne întrebăm: DE CE? De ce să comiți un astfel de gest atunci când știi că ești deja avertizat? De ce să faci o asemenea tâmpenie atunci când echipa ta depinde de prezența ta fizică pentru a spera la victorie ? Din inteligență? Nu cred!

2. Florin Costea
Despre Florin și Mihai se spune că ar avea creierul unui gândac de colorado amețit. Poate că e așa, poate că nu, însă ceea ce a făcut mai marele familiei Costea în meciul cu Maccabi înclină spre colorado.
Din fericire pentru Steaua, eliminarea lui Costea a fost momentul psihologic al victoriei de ieri, fără oltean echipa fiind mult mai harnică și mai ambițioasă.

3. Cristi Tănase
Imediat după meciul mare făcut de Cristi ”2 goluri pe sezon” Tănase, reporterii PROTV au sărit pe el pentru interviuri. Iată ce a spus Dodel: ”Pe noi nu ne interesează ce fac ceilalți!” Cum mă ?! Nu te interesează celelalte rezultate ? Hai nu zău! Tu, Steaua, care depinzi 100% de jocul rezultatelor te doare-n șaișpe de restul? În fine, cu Dodel totul e posibil!

foto