EXCLUSIV! Cursa înarmării din fotbalul românesc!

Întrunită ieri în regim de urgență, Liga Profesionistă de Fotbal a pus piciorul în prag și a strigat cu voce tare: ”STOP Violențelor pe stadioane! Dacă huliganii vor sânge, noi le dăm!”
Astfel, Dumitru Dragomir, alături de cei 18 reprezentanți ai cluburilor din prima divizie, au hotărât ca începând cu viitoarea etapă toți jucătorii din Liga 1 să intre la meciuri înarmați!
Interesant este că s-a ajuns la un acord pentru ca armele să fie diversificate, tocmai în ideea de a induce în eroare huliganii drogați din tribune.
”Păi bă, fir-ați ar dracu' să fiți de jurnaliști râioși, păduchioși și buboși, voi credeați că fotbaliștii vor folosi aceleași arme? Dacă Enache sare cu un kalasnikov băgat în izmene iar Tănase ripostează cu o batistuță ?” a ținut să pună lucrurile în ordine Mitică la conferința de presă.
În ciuda acestei lipse de transparențe, fețele obosite ale celor 18 reprezentanți dădeau de înțeles ce arme vor utiliza Dănciulescu, Martinovic, Mamele, Pancu și ceilalți soldați ai fotbalului autohton
Acum, în EXCLUSIVITATE națională, să vedem cursa înarmării din Liga 1!

1. Steaua: MĂCIUCA!
Surse sigure infiltrate în conducerea principalelor turme de oi ale lui Gigi Becali susțin că circa 20-30 de măciuci au fost transferate, ieri seară, dinspre casa miorițelor către un anume Palat din capitală. S-a făcut astfel rapid legătura cu înarmarea steliștilor. Analiștii sportivi merg pe ideea că înarmarea roș-albaștrilor cu măciuci este o soluție înțeleaptă a patronului Becali, având în vedere faptul că fotbaliștii Stelei sunt oricum niște ”lemne” din punct de vedere sportiv, iar huliganii ar fi de-a dreptul băgați în ceață la următorul atac.

2. Dinamo: tot arsenalul Jandarmeriei!
Steaua și Dinamo se înrudesc nu numai la nivelul conducerii administrative, ci și la modul prin care își procură armele. Astfel, pe sistemul ce are oaia are și Jandarmeria, se pare că mai multe camioane încărcate cu grenade, petarde, fumigene, artificii și bombe cu ceas au plecat în dimineața zilei de joi, dinspre Jandarmerie către Șoseaua Ștefan cel Mare.


 3. Rapid: bilete folosite de tren?! WTF?!!
Ultimele informații venite din Giulești sunt cât se poate de sumbre. Se pare că Planeta s-a scufundat definitiv. În acest sens nu sunt auspicii conform cărora băieții lui Răzvan vor dispune de o înarmare prea consistentă. Surse de-a dreptul (in)credibile de sub Podul Grant merge pe varianta înarmării cu bilete de tren folosite?! Vom reveni cu amănunte!

4. Gaz Metan Mediaș: naturale, gaze naturale!
Oficialii clubului pe Târnava Mare au fost singurii care au cam dat în vileag numele viitoarei arme contra huliganilor. Se pare că ar exista două variante: utilizarea sondelor de gaz sau utilizarea gazelor naturale. Pentru că sondele sunt destul de grele pentru a fi cărate de Bawab, Pârvulescu & compania, Horoba tinde spre varianta a doua, cel puțin asta reiese după ce toate resursele de fasole din zonă au dispărut subit peste noapte. Vom reveni și aici! Agricultura are prioritate!


5. Voința Sibiu: Salam de Sibiu!
Ziarele cu tentă financiară din Ardeal dau ca sigură închiderea temporară a fabricii de salam din Sibiu. Ei bine, oficialii clubului de pe Cibin n-au stat cu mâinile în sân la auzul acestei vești și au cumpărat acum 5 ore un întreg raion de Salam de Sibiu. Întrebare logică e următoarea: chiar așa de mâncăcioți sunt elevii lui Pelici? Sau salamul e arma?