Microbismele etapei a 14-a! Vom avea o campioană-preș în Europa!

S-a încheiat încă o etapă din mirificul futbol românesc, presărat cu atâtea și atâtea ”picanterii” non-fotbalistice, iar concluziile la moment sunt extrem de simple. În primul rând trebuie să remarcăm faptul că vom avea o campioană ”vai mama ei”, care, trebuie spus încă de pe acum, NU va juca în grupele Uefa Champions League. Apoi, trebuie să vedem și faptul că nu avem arbitri. În afară de Cristi Balaj, toți sunt praf și pulbere în această meserie, ca să nu spun bandiți și șpăgari.
Să vedem acum ce s-a întâmplat în această etapă:

Petrolul vs. FCM Târgu Mureș 0-1
Muierile și copiii din tribune n-au putut stopa trupa lui Trombetta, care a câștigat doar al doilea meci din acest sezon după un gol de semi-maestru marcat de Subotic.

Oțelul vs. Sportul 1-0
Un nou meci întunecat făcut de campioni, însă o nouă victorie, a patra la rând, iar moldovenii încep să spere la Top 5.

FC Brașov vs. CS Mioveni 4-0
Băieții de la Mioveni nu se dezmint nici de această dată, și își continuă marșul triumfător către Liga2. Brașovul n-ar trebui să exulte, întrucât chiar nu au bătut pe nimeni.

Dinamo vs. Voința Sibiu 1-0
Câinii n-au meritat deloc să ia cele trei puncte din acest meci, după un meci în care Voința a ratat cât pentru 1/2 de sezon. Au avut noroc cu Bălgrădean, un portar aflat în mare formă.

CFR Cluj vs. U Cluj 3-1
Marele tam-tam care a precedat acest ”El Clujico” s-a transformat într-un small fâs... CFR-ul impunându-se clar cu scorul de 3-1, după un meci în care cel mai bun de pe teren a fost Cristi Balaj, singurul arbitru de calitate din România!

FC Vaslui vs. Pandurii 3-2
Dacă ar avea onoare, domnul Porumboiu ar cere rejucarea acestei partide, însă de unde atâta bun simț din partea mocirlei din fotbalul românesc. Dincolo, Pandurii au făcut un meci superb, după care ar fi meritat cel puțin un egal, însă au jucat și împotriva lui Robert Dumitru, un arbitru ”vasluian 100%”.

Ceahlăul vs. Steaua 1-0
Mulți inocenți ai fotbalului românesc (99% din presa limbistă) credeau că Steaua trăiește. Trăiește pe naiba! Cum mama mă-sii să fie vie o echipă plină de mortăciuni ?

Rapid vs. Gaz Metan Mediaș 5-3
Vorbeam in introducere de bandiți și de șpăgari. Ei bine, nu știu dacă arbitrul Istvan Kovacs e bandit sau șpăgar, însă nesimțit și neprofesionist este până în măduva oaselor. Cei care au văzut meciul știu despre ce vorbesc.

Concordia vs. Astra 0-1
Rezultat pozitiv pentru fotbalul românesc, care este aproape de a se mai debarasa de o echipă fără identitate.

foto