Microbismele etapei a 9-a! Zilele lui Ilie Stan la Steaua sunt numărate!

Bucurie mare în rândurile patronatului din (ex) Ghencea, care, imediat după victoria cu Oțelul, a dat verdictul: ”Sângele de român al lui Stan, coagulat cu Dumnezeu și toți Sfinții vor face din Steaua e echipă invincibilă..” ...și marmota învelea.... da, Steaua e pe cai mari. Din păcate, caii sunt cam bolnavi, iar zilele lui Ilie sunt numărate pe degetele de la picioare. Poate că Steaua s-a mișcat cu Oțelul, însă s-a mișcat fără sens, haotic și fără nicio tactică, numai penaltyul lui Tudor stelistul făcând ca punctele să ajungă la roș-albaștrii.
În alte meciuri interesante ale etapei: Mediașul a scos stegulețul alb cu U Cluj, Dinamo a bătut pe Chiajna fără să joace nici măcar la 30% din potențial, Rapidul s-a chinuit cu Voința Sibienilor, iar CFR continuă să plângă după nenea Avram.

Toate, în cele ce urmează:

Astra vs. Sportul 2-2
Wow! Bombă la Ploiești! Mda, și nu prea. Astra a bătut la Pandurii etapa trecută în mod absolut nemeritat, iar acum roata s-a întors împotriva lui Șumi-naked!

FCM Tg. Mureș vs. Pandurii 3-3
Unde joacă Pandurii e șou! Li e șou-total, mai ceva ca la nenea Grăsanovici. Au fost 2 puncte pierdute de elevii lui Grigoraș în ultimele secunde ale partidei.

Gaz Metan vs. U Cluj 2-5
A fost un meci pe care gaziștii l-au început de la 0-3! Diferența de scor e mult prea mare față de ceea ce a fost în teren, acolo unde Clujului i-a intrat tot, iar Gazului aproape nimic. Nu-i nimic, am avut spectacol total cu două echipe frumoase!

Dinamo vs. Concordia 2-0
Câinii au părut că se menajează în acest meci pentru Europa...probabil sezonul 2012-2013. Oricum, și așa, ei n-au avut probleme cu o echipă de doi lei și 34 de bani.

Voința vs. Rapid 0-1
Un meci care ar fi trebuit să se termine 1-1, s-a încheiat cu victoria nemeritată a Rapidului. Elevii lui Răzvan Lucescu au fost epuizați 90% din timpul partidei. Norocul lor a fost acela că au jucat cu Voința, și nu cu o echipă din vârful Ligii 1.

CFR Cluj vs. Petrolul 1-1
Dacă în trecut ceferiștii au fost ajutați clar de arbitraje, în meciul cu Petrolul s-a întors roata, iar Hațeganul și-a întors ochii de la echipa lui Costa. Penalty clar și gol-valabil au avut clujenii.

Steaua vs. Oțelul Galați 2-1
Din nou un meci șters al Stelei contra unei echipe și mai șterse, Oțelul Galați, s-a încheiat cu victoria controversată a echipei interimarului Ilie Stan. Deja ne gândim la viitorii posibili antrenori.

FC Brașov vs. Ceahlăul 1-1
Meci destul de bun la Brașov, între două echipe de la mijlocul clasamentului în jos. Egalul s-a datorat și unui ”fotbalist” pe care îl vom uita cât de curând, Gafița, care a ratat cu poarta goală!

CS Mioveni vs. FC Vaslui 0-5
Uneori stai și te întrebi de ce nu se schimbă regulamentul, iar echipe gen Mioveni sau Chiajna să fie retrogradate în plin sezon. Păcat, România nu merită 18 echipe în prima ligă, ci 10-12. În acest meci s-a văzut clar diferența de valoare dintre Vaslui, o echipă cu fotbaliști peste media Ligii 1, și Mioveni, o echipă cu ... nu e frumos să jignim.


foto