Microbismele etapei a 11-a! Rușine din belșug!

A fost de departe cea mai slabă etapă din acest sezon. Meciurile au fost demne de Liga2. Parcă asta nu ar fi fost de ajuns, nici arbitri de sub bagheta domnului Nelu n-au funcționat, ba dimpotrivă, ei au fost pe alocuri vinovații principali ai rușinii fotbalistice. Cică a fost un derby, Steaua-Rapid! Ei, și ce? Doar niște morți care s-au mișcat pe un stadion blestemat.
Restul, în cele ce urmează:

Gaz Metan vs
. Sportul 3-1
Meci greu pentru echipa zdruncinată de accidentări a profesorului Pustai, care a întâlnit o echipă arțăgoasă, dar extrem de puerilă în momentele dificile. Meciul s-a jucat la 2-1 pentru Gazu, atunci când Târnăcop, un viitor component al Stelei, a trimis din 4 metri până în Sighișoara. Mingea încă se caută!

Pandurii vs. U Cluj 1-0
Îl mai știți pe Sebastian Colțescu, acel individ cu două picioare și cu un fluier între dinți care face praf tot ce prinde? Logic ar fi ca după acest meci să nu mai auzim de el, iar nea Nelu de la CCA să-i de aun fund în logică.

Voința vs. Concordia Chiajna 1-0
E clar, numai o minune le mai poate salva pe cele două echipe de la suferința din zona retrogradării. Sibiul a mai mișcat, însă Chiajna este ca o echipă de old-boys, care, pe lângă lentoare, suferă și de o lipsă acută de talent.

CFR Cluj vs. Ceahlăul PN 2-1
Chiatra Niamț este o echipă cameleonică. Spun asta întrucât dintr-o rușine cu Dinamo, a ajuns să se bată de la egal la egal cu CFR...și cu arbitrajul. Numai Deaconu a făcut ca echipa lui Enache să nu scoată puncte la Cluj.

FCM Tg. Mureș vs. Oțelul 1-2
Galațiul n-a murit! Știu, nu este hit, ba mai degrabă este o piesă proastă, însă aceste trei puncte reprezintă o uriașă gură de oxigen pentru trupa de stresați a lui Dorinel. Cât despre Mureș, Selymes n-are cu cine.

CS Mioveni vs. Petrolul 0-0
Dacă vrei să ucizi un iubitor al fotbalului, pune-l 10 minute să privească un meci de acest gen și îl vei vedea fără suflare imediat.

Dinamo vs. FC Brașov 0-0
Un lucru este clar: dinamoviștii sunt acolo sus, EXCLUSIV datorită celorlalte echipe din Liga 1, care nu sunt în stare să mențină un ”ritm” constant.

Astra vs. FC Vaslui 1-0
Victorie mai mult decât meritată a ploieștenilor, după un meci în care au ratat cât pentru un tur de campionat.

Steaua vs. Rapid 0-0
A fost o crimă la adresa fotbalului din partea a două formații, cum bine zicea Pancu, moartea și rănite.