A avea sau a nu avea ”sânge în instalație”!

După prima măsură luată de Ion Crăciunescu din postura de șef al CCA, aceea de a-l suspenda pe băiatul cel mic al lui Florin Chivulete, Andrei, pentru 6 luni, mulți se așteaptă ca nea Nelu să aplice același regulament și în ceea ce privește celelalte panarame din arbitraj.
Pentru cei care nu sunt în temă, Andrei Chivulete, fiul unui arbitru de tristă amintire pentru fotbalul românesc, a condus meciul Petrolul-Voința Sibiu din cadrul etapei a 10-a, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1. În acel meci, Chivulete Jr. a luat cam 460 de decizii importante, toate eronate. Unii spun că acest Andrei ar fi un hoț, un bandit, un șpăgar de zile mari, lucru care nu poate fi nici susținut și nici infirmat cu argumente evidente. Personal, cred că acest individ e doar un prost, un arbitru prost, care a văzut primul meci de fotbal abia la vârsta de 20 de ani.
Trecem de etapa cu numărul 10 și ajungem la cea cu numărul 11, care tocmai s-a încheiat și ce vedem? Păi vedem așa:

1. Pandurii vs. U Cluj 1-0
, meci făcut praf de Sebastian Colțescu, una dintre cele mai mari panarame din arbitrajul românesc. Din nu știu ce motive, deși a făcut praf 80% din meciurile pe care le-a arbitrat, acest individ este ocrotit de toți șefii care s-au perindat în fruntea CCA. Dacă Andrei Chivulete a luat 6 luni, acest Colțescu ar merita 60!

2. Voința vs. Concordia 1-0, cu Marius Avram la centru, cel mai pilos arbitru din istoria CCA (după Teo Crăciunescu, alți 14 frați Avram, alți 3 Chivuleți și doișpe Augustuși) meciul s-a stricat încă din prima repriză, atunci când fiul pușcăriașului a comis-o, eliminându-l aiurea la Muzac de la oaspeți. Pedeapsa potrivită: 12 luni!

3. CFR Cluj vs. Ceahlăul PN 2-1
, un meci în care echipa lui Pinalti a fost cu o clasă peste ceata de străini (de fotbal) de la CFR, a fost câștigat până la urmă de arbitrul Alexandru Deaconu, care a dictat un penalty ”specialitatea casei” pentru trupa lui Costa. Pedeapsa normală (având în vedere că ”Brichetă” nu e prost): suspendare pe viață!

Așadar, domnule Crăciunescu, așteptăm valul de suspendări și eliminări din arbitraj, așa cum ne-ați obișunit.

foto