Steaua - Rapid 0-0 ! Un meci recomandat injuriilor!

Dacă am descrie meciul Steaua - Rapid folosind cuvântul turkish delight, ar însemna să jignim acest cuvânt. Cu toate acestea, și cu scuzele de rigoare, vom folosi cuvântul turkish delight, însă în limba română. Să revenim la meci....
A fost un meci de rahat, cu jucători de rahat și CU UN ARBITRU DE RAHAT. Atenție, am spus ARBITRU DE RAHAT și nu ARBITRAJ DE RAHAT, întrucât Tudor așa e el, fricos, morcovar, care are o manieră identică meci de meci. Nu se poate să-ți bați joc, nu de Steaua sau Rapid neaparat, cât de acest sport, unul al bărbaților, nu al curvelor virgine. Înainte de a-l părăsi pe acest Tudor, ar trebui să-l felicităm pe nea Nelu Crăciunescu de la CCA. Bravo domnu', ați păstrat în arbitraj cei mai mari repetenți arbitri din România: Colțescu, Istvan, Deaconu, Avram, Hațegan și Tudor.Cât despre cele două echipe, haideți să le luăm pe rând:

Gazdele, numite prin presă Steaua București, deși ei sunt FC Pipera, au avut o evoluție sub orice critică. Analfabetul ăla de ”sus”, zicea acum câteva secunde (și acum îi dau dreptate deplină) că Mihai Costea este un măscărici. Tot el zicea de frate-so că e o mortăciune. Nimic mai adevărat decât aceste aprecieri. Ba mai mult, cred că ei sunt panarame, care n-ar avea loc nici la Arieșul Turda. Despre Costea cel mic am mai zis că nu valorează mai mult de 2 saci de cartofi și îmi mențin opinia până la decolarea acestuia din cadrul grupului FC Pipera.
Oricum, frații Costea nu sunt singurele panarame de la FC Pipera, acolo mai existând și alți fotbaliști proști în adevăratul sens al cuvântului.
Rușinile care s-au remarcat azi: cuplul Iliev-Geraldo, doi amatori; Latovlevici, aiurit de acest sport; Martinovic, nu poate mai mult mintal și sportiv; Tănase, NU E FOTBALIST; Bourceanu, câteodată e ”primele 3 litere”; Tatu, fără sens și fără cap; Costea, 2 saci de cartofi etc.

În ceea ce privește Rapidul, singura lor scuză e că au jucat ”în deplasare”, iar punctul e unul pozitiv. Legat de ”acuze”, acest antrenor Răzvan Lucescu este cel mai mare fricos din Liga 1. Nu se poate ca atunci când ai în față o FC Pipera moartă și îngropată, să nu ataci încontinuu. Un exemplu în care Lucescu și-a arătat morcovăria, a fost minutul 71, atunic când l-a înlocuit pe Pancu, un jucător ofensiv, pozitiv, cu Grigore, un jucător fără imaginație ofensivă.

Înainte de încheiere aș vrea să spun și 2-3 cuvinte despre incidentele din minutul 66. Cred că acestea au arătat într-o oarecare măsură de ce sunt numiți rapidiștii cum sunt numiți. Pe Alexa îl înțeleg, nu-l duce creierul de colibri, însă pe Coman, acest înger dintre buturi, n-am cum s-o fac. Da, nenorocitul ăla de Prepeliță a intrat precum un amator de Colentina, însă să dai cu picioarele în el ca într-o traseistă inutilă, e un gest deplasat.

foto