EXCLUSIV! Iată când va pleca Ilie Stan de la Steaua!

Gata! Zarurile au fost aruncate! Steaua are antrenor de 10 ore, însă asta nu înseamnă absolut nimic pentru un club care își schimbă antrenorii așa cum o traseistă își schimbă clienții.
Așa cum bine știe toată lumea (la ora la care scriu) pe banca tehnică a roș-albaștrilor se găsește un anume Ilie Stan, adică un nimeni în ceea ce privește antrenoratul, însă asta nu înseamnă nimic, întrucât Jiji deja are în minte alte nume, doar e un om creier pane.
Fiind clar că Ilie Stan este ca și plecat din Ghencea, haideți să vedem, pas cu pas, când se va realiza ”despărțirea amiabilă”:

*Steaua vs. Oțelul Galați
Ilie Stan are o cotă de 2.70 să nu prindă meciul de duminică împotriva campioanei en-titre. Oricum, să presupunem că Stan va fi pe bancă la meciul cu Oțelul. În aceste condiții, noul-antrenor al Stelei are șanse mari să-și prelungească șederea la club, întrucît va avea de înfruntat o echipă de doi lei și paișpe bani, Oțelul Galați. Nu ai cum să nu bați această așa-zisă ”campioană” a României, o adunătură de băieți muncitori, însă fără absolut nicio valoare fotbalistică.
Șansele demisiei/demiterii 25%

*FC Vaslui vs. Steaua
Aici lucrurile iau o întorsătură de 180 de grade, deoarece între Vaslui și Galați e o diferență de valoare imensă, echipa lui Hizo fiind de departe mai solidă și mai valoroasă. Probabil că până la ora meciului la Steaua va fi înrolat și Tibi Bălan, de departe cel mai bun jucător din lot, însă asta nu e o garanție că echipa va scoate un rezultat pozitiv. Ei bine, un posibil eșec, va da drumul lăturilor de la palat: ”Păi bă Ilie, io dau bani bă pe Bălan și tu nu știi să-l îmbărbătezi pentru luptă? Ce naiba bă Ilie, tu te-ai născut ieri?” După aceste acuze, Ilie îi va pupa, în mod simbolic, mâinile posesorului ilegal de microfon, iar automat viața sa pe banca Stelei se va prelungi cu încă o etapă.
Șansele demisiei/demiterii 50% (cu TVA)

* Maccabi Haifa vs. Steaua
Aici lucrurile vor deveni de 1000 de ori mai complicate pentru Ilie Stan, pe care nici pupatul tălpii nu-l va mai salva. Cu actualul lot de jucători, 70% de Liga2, Steaua va pleca în mod evident cu șansa a doua în disputa cu israelienii lui Levy. Apropo, nu cred că acesta îi va ajuta pe cei de la Haifa cu informații legate de fosta sa echipă dintr-un motiv simplu: Steaua nu joacă nimic și ce naiba să descrii la o echipă de panarame, cu Tănase pe post de play-maker?
Șansele demisiei/demiterii 96,76%

* Steaua vs. Rapid

Despre acest meci nu mai zic nimic, întrucât Stan va fi deja o amintire pentru Steaua, sau Steaua pentru Stan!

PS. Îmi pare rău pentru Ilie Stan, un om care părea de onoare. Prin acceptul său de a lucra cu un redus, Stan se înscrie pe lista lungă a lingăilor care au activat în Ghencea: Stoichiță, Ilie Tragedie, Lăcătuș, Iedi Iordănescu etc.

foto