Avem și noi dreptul să visăm ?

Vizitele zilnice la DNA a celor care conduc fotbalul mizerabil și cenușiu, numit și fotbalul românesc, au trezit cu siguranță câteva picături de speranță în sufletele microbiștilor din țară.
Nu poți să fii impasibil atunci când, deși cât negru sub unghie, sunt șanse ca acest fotbal românesc de roată jena, să fie curățat de ”cancer”.
Haideți să vedem care ar fi visele iubitorului de fotbal din România:

1. Visul suprem: Mircea Sandu, OUT din fruntea FRF!
Nu zic arestat, întrucât este o problemă a Justiției, însă ceea ce văd eu, și cred că vede o țară întreagă, este disprețul uriaș față de acest individ.
Cu toții ne-am săturat de nepotisme, de grătare pe post de reforme, de decizii luate pe genunchi de către comisiile alcătuite din cocalari (i-am văzut pe ăștia care au dezafiliat Craiova și am crezut că sunt sunt oameni ieșiți de la pârnaie). Ne-am mai săturat să vedem echipe care trăiesc cât o gâză de aprilie, gen Chiajna, și să vedem cum sunt ucise legende precum Universitatea Craiova.
Una peste alta, ne-am săturat de uciderea fotbalului românesc, deceniu cu deceniu, campanie cu campanie, an cu an, meci cu meci...


2. Visul suprem': Dumitru Dragomir, OUT din fruntea LPF!
Pe cât de carismatic este acest personaj Mitică Dragomir, pe atât de nociv este el pentru fotbalul românesc.
Sub falimentara lui conducere s-au născut cooperativele dintre Jeani, Ștefani și Gigei
Sub falimentara sa conducere am văzut campioane cel puțin ciudate, a căror șefi au furat ”până și ultimul fir de iarbă de pe gazon”.
Sub falimentara lui conducere, iubitorul de fotbal a renunțat la a mai merge pe stadioane.
Sub falimentara lui conducere s-au inventat echipe de cupe europene care se fac de râs an de an în Europa.

3. Visul suprem'': trecerea pe linie moartă a clanului Becali!
Nu puteam zice ”dispariția” deoarece, precum o lepră, această familie a pătruns deja în toate organismele fotbalului românesc.
Așa cum Cernobâlul a afectat și încă afectează destinele a zeci de mii de oameni, așa și clanul Becali omoară încet încet acest fenomen.
Deocamdată, clanul care a băgat fotbalul românesc în comă profundă n-are probleme cu DNA-ul, însă, căderea unui sistem condus de cuplul Sandu-Dragomir, va avea cu siguranță efectul de domino, întrucât gloata e mare.

Așadar, iată trei dorințe pe care orice fan al fotbalului din România le-ar vrea îndeplinite cât mai curând!
Voi la ce visați ? Știu, la plecarea lui Piți !

foto