Piesa asta este hit: Steaua București chiar a murit!

În urmă cu câteva minute, echipa patronată de un individ pe nume Jiji, FC Pipera (pe vremuri Steaua București) a fost făcută preș de către o echipă din (nu ”de”) Liga a II-a, Poli Timișoara. A fost un 2-0 în favoarea bănățenilor, care, după cursul jocului și numărul ocazilor, ar fi trebuit să se impună cu un 4,5-0.
Acum, să dăm mortului, adică fostei echipe Steaua București, atenția cuvenită. Să fie pe puncte, că tot duc lipsă de ele panaramele:

1. A fost un meci (cică al 4-lea consecutiv) în care mumiile din (ex)Ghencea nu reușesc să intre în careul advers cu mingea.


2. Steaua a fost cea mai slabă echipă care a călcat pe Dan Păltinisanu în acest sezon. Mult sub Chindia, FC Maramureș sau Alba Iulia


3. Steaua a mizat pe un cuplu de atacanți inedit: Mortăciune - Măscărici!

4. Steaua a promovat un tânăr, Mustață! Cică era Liderul Galeriei...asta s-a văzut după forma fizică: 123 de kile numa în burtă!

5. În afară de cuplul Mortăciune-Măscărici și nenea Mustață, nimic nou, doar 8 amatori care se află la apusul carierei! Apropo, Latovlevici și-a anunțat retragerea din activitate! Are și omul o burtă!

Despre Caesar-ul din această seară, Poli Timișoara, nu prea sunt multe de spus, având în vedere că bănățenii sunt campionii en-titre ai României. Știu, Oțelul stă scris pe foaia plină de bălegar de la FRF, însă știm cu toții cum au decurs lucrurile la finele sezonului trecut. În fine, cert e că azi am asistat la un rezultat logic.
Nu dați crezare mirărilor din gâsp, pornosport sau alte chestii dintr-astea, întrucât victoria lui Poli nu este surprinzătoare. Cum să ne mirăm de un meci în care a jucat campioana contra unei panarame de pe locurile 8-10 din Liga 1.

În celelate meciuri din optimi s-au înregistrat următoarele rezultate:

Gaz Metan - Astra II 1-0
Un meci recomandat cardiacilor s-a jucat pe malurile secate ale Târnavei Mari, acolo unde Gaz Metan a întâlnit echipa a doua a orașului Giurgiu. Unica fază a meciului a adus și unicul gol al partidei, marcat de un stră-stră-stră nepot de-al brazilianului Eric, pe numele să Glenn Medeiros sau ceva de genul...

Oțelul - FCM Tg. Mureș 2-1
The Sun a titrat mare și lat pe prima pagină: ”Liviu Antal bagă frica în Sir Alex!” Mulți cred că din cauza golului incredibil înscris de jucătorul Oțelului, însă NU esta așa. Cică Sir se teme de o posibilă accidentare a fundașilor săi, după ce Antal ar putea rata o eventuală foarfecă și i-ar rade mutra lui Ferdinand.

Pandurii vs. FC Brașov 3-2 (la penalty-uri)
Nu mai puțin de cinci jucători au ratat de la punctul cu var. Din cele cinci mingi ratate, patru au ajuns undeva în afara stadionului din Târgu Jiu. Din cele patru, două au ieșit din oraș. Din cele două, una a ajuns până pe Ion Oblemenco. Văzând-o, Adrian Mititelu l-a sunat imediat pe Horia Ivanovic, întrebându-l: ”A fost cumva arestat Sandu și reprimită Craiova? Am văzut o minge și am intrat la idei....”

Dinamo vs. Gaz Metan CFR Craiova Drobeta Turnu Severin 5-0
Echipa cu cel mai lung nume din lume, a primit o bătaie cruntă pe Ștefan cel Mare, în fața a 46 de fani incendiari ai câinilor.

FC Vaslui vs. Dunărea Galați 4-1
Cică echipa vizitatoare mai este alintată și Dunărea Bătrână. Până azi nu știam de ce, însă am văzut după desfășurarea jocului. Au condus cu 1-0, apoi s-au pus pe 5 linii în fața carelului.

Astra vs. Petrolul 0-1
Încă nu se știe cu certitudine dacă Marius Șumudică și-a dat sau nu jos chiloții la conferința de presă. Primele informații sosite la redacție spun că doar sacoul a fost dat jos. Vom reveni!

Rapid vs. CS Otopeni 5-0
Masacru făcut de șefii FRF, care, în loc să dea Stelei un adversar precum Otopeni (o echipă de 2 lei), au dat-o Rapidului. A fost viața lui Răzvan, care, dacă se morcovește cu echipele mai mari (nu vorbesc de Steaua) cu Otopeniul a fost viteaz, și a băgat material cât cuprinde!


foto