Microbismele etapei a 8-a! Steaua, spre purificare, adică spre Liga 2!

Un anume jiji din Ghencea încă speră că va reuși să câștige titlul. Despre ce titlu este vorba, nu știe nimeni, însă e clar că acel titlu nu se află în lumea fotbalului, ci în lumea spitalului de nebuni. La această concluzie ajungi ușor din două motive: unu, când privești clasamentului, Steaua locul 9 - la 5 puncte de locul 18 și la 8 de locul 1 și doi, când îl auzi pe individ debitând tâmpenii la TV precum un WC Tudor lipsit de pastile.
Până la aflarea diagnosticului berbecului, haideți să vedem ce s-a întâmplat în etapa cu numărul 8 din Liga 1, una arestată și încarcerată!

Concordia vs. FC Brașov 2-1
Un meci penibil, între o echipă de toată jena, Chiajna, și una pe care o credeam mai curată, FC Brașov. Absolut hilară a fost evoluția echipei lui Isăilă în acest meci, brașovenii cedând practic toate cele 3 puncte către o fantomă de echipă de fotbal. Păcat, ardelenii chiar nu erau meșterii rușinii, precum Bișnița.

Oțelul vs. CS Mioveni 0-0
E greu fără arbitraje favorabile să câștigi un meci cu o altă echipă de 2 lei și 39 de bani, CS Mioveni. Încet încet, Oțelul arată ce fel de campioană este, una fabricată în sediile CCA, actualmente situate la Jilava. Rușine !

U Cluj vs. Ceahlăul PN 1-0
PN-ul vine de la Piatra Neamț, și nu de la nu știu ce partid de nemernici din care face parte nea Pinalti. Revenind la fotbal, Clujul pare o echipă moartă după ce dă gol. E bine, să o țină tot așa și la meciul cu Gaz Metan.

Rapid vs. CFR Cluj 1-1
Fără omul lor de bază în teren, nea Avram fiind reținut de o pereche rece de cătușe, CFR-ul n-a mai zburdat pe teren, și a scos un 1-1 bunicel. Rapidul a jucat cu teamă. De cine, sau de ce, nu știm, CCA-ul fiind la acea oră la Mititica!

Sportul vs. Steaua 0-0
O adunătură de jucători expirați, retrogradați și fără pic de valoare, alias Steaua București, a remizat cu o alta, alcătuită din tineri neplătiți și limitați, Sportul. Dacă Gigi Becali s-a spânzurat sau nu, v-am zis aici.

FC Vaslui vs. Voința Sibiu 2-0
În meciurile anterioare, FC Vaslui a mai forțat pentru cele trei puncte puse în joc, însă în meciul cu Voința n-a fost nevoie. Din păcate, Sibiu se duce acolo unde îi este locul din punct de vedere al valorii...

Petrolul vs. Dinamo 1-5
Mulți o laudă pe Dinamo, însă uită amănuntul esențial: Petrolul e o echipă vai-mama lor, cu jucători expirați încă din secolul trecut: Oprița, Dumitru, Pompiliu Stoica (ăsta încă din maternitate a fost un zero) sau japița de Nicky Mitea.

Pandurii vs. Astra 1-2
Echipa lui Grigoraș a jucat, iar Astra a câștigat. Păcat, Pandurii cred că meritau clar victoria în acest meci.

Gaz Metan vs. FCM Tg. Mureș 2-1
Un meci aparent ușor pentru medieșeni, s-a transformat într-un thriller pe final, atunci când Mureșul a revenit la 1-2 și a fost la un pas de 2-2. Concluzia: Sabău s-a dus și el pe apa Mureșului!

Amin!


foto