Pițurcă, așa nesimțit cum ești, uite-te: Sânmărtean - Dinamo 3-1!

În timp ce la naționala de fotbal condusă de Victor Pițurcă vedem jucători de 2 lei și 45 de bani, gen Cristi Tănase, Răzvan Cociș, Ovidiu Petre sau Bănel Nicoliță, undeva în Moldova, într-o zonă istorică, Vaslui, un jucător pe nume Lucian Sânmărtean șterge pe jos cu orice adversar întâlnit în cale.

A făcut-o cu cei de la Twente, Sparta Praga, iar mai nou cu niște eterni loseri din cupele europene de la Dinamo. Este clar pentru orice iubitor al fotbalului faptul că Sânmărtean este cel mai talentat fotbalist român al momentului. Mutu este ”cartoon network” pe lângă jucătorul lui FC Vaslui.

În această etapă, la meciul FC Vaslui -Dinamo, încheiat cu victoria clară ca lumina zilei a gazdelor, scor 3-1, Sânmărtean a arătat lumii întregi de ce nu a fost convocat la Națională. Ei bine, Victor Pițurcă nu l-a luat dintr-un singur motiv: Lucian Sânmărtean e FOTBALIST! Da, acel gen de fotbalist care îl obliga pe înfumuratul selecționer să joace fotbal cu Franța, adică exact lucrul pe care ”satana” îl evita din toate puterile.

Probabil că în ultimele meciuri din preliminarii, calificarea fiind ratată, Piți îl va chema la lot, însă o va face numai dintr-o mândrie prostească, aceea de a arăta lumii întregi că el e șeful.

FELICITĂRI LUCIAN SÂNMĂRTEAN & Rușine Victor Pițurcă!

foto