UEFA Champions League: meciurile zilei! Pronosticuri!

Mult a fost, doar 6 ore au mai rămas până la debutul noului sezon al fotbalului adevărat, numit Uefa Champions League. După meciurile obosite din Europa League, iată că a venit timpul să vedem spectacolul garantat de cei mai buni dintre cei buni.
E adevărat, vor fi și meciuri de pușcărie, gen Plzen-BATE sauBasel-Oțelul, însă nu-i bai, avem și destule finale.
Să vedem ce vom avea azi + niște pronosticuri:

Genk vs. Valencia 2-3 
Debut perfect pentru spanioli în Primera, acolo unde au 6 puncte după primele două etape. De partea cealaltă, Genk suferă în Belgia, ocupând doar locul 8 în clasament. Înclin către valoarea spaniolilor.

Chelsea vs. Leverkusen 3-1
Trupa lui Villas-Boas se încălzește mai greu în Premier League, însă o face cât se poate de inteligent. Traseu similar și pentru Bayer în Germania. Văd un succes clar al londonezilor.

Olimpiakos vs. Olimpique. Marseille 2-2
Meci interesant în Grecia, acolo unde o echipă fără victorie în 5 etape de Ligue 1, dă piept cu o trupă care n-a jucat niciun meci oficial în acest sezon. Meci spectaculos!

Borussia Dortmund vs. Arsenal 0-2
Campioana din Bundesliga nu se regăsește, în timp ce Arsenal abia a reușit un prim succes în Anglia, 1-0 chinuit cu Swansea. În Europa se concentrează bine trupa lui Wenger.

FC Porto vs. Sahtior 2-1
Porto rupe tot ce prinde în Portugalia, în timp ce Lucescu este și el lider, dar cu ceva emoții, în plictisitorul campionat al Ucrainei. Haideți să mergem pe mâna fotbalului jucat de portughezi.

APOEL vs. Zenit St. Petersburg 0-2 
Dacă nu vom avea parte de o surpriză, și nu cred, rușii se vor impune clar la Nicosia

Viktoria Plzen vs. BATE Borisov 1-2 
De departe cel mai de neurmărit meci al zilei, pune față în față două echipe de Intertoto. Probabil vor învinge victimele lui Hagi, singurele din cariera Regelui.

FC Barcelona vs. AC Milan 4-1
Dacă Barcelona va juca serios, Milanul nu va scăpa fără patru boabe. În schimb, dacă va juca la relaxat, atunci va învinge numai cu 2-1 sau 3-2.