Piesa asta este hit: Gigi Becali n-a murit!

Cu tone de spume la gură, care miroseau a brânză stricată, Becali striga înainte de meciul cu Sportul că: "Mă spânzur dacă ne bate și Sportul!". Ei bine, în acest moment, milioane de steliști suferă, întrucât Steaua n-a fost învinsă de Sportul, remizând 0-0, iar Gigi va deveni hit.
Tot cu tristețe în suflete, milioane de steliști, se vor gândi că mâine (ca să nu zic peste 10 minute), când vor deschide televizorul, același individ cu 4 clase neterminate, va apărea pe sticlă să le ”însenineze” clipele.
Revenind la șeful din ...era să zic Ghencea... șeful de la dracu-n praznic al Stelei, chiar dacă el nu se va autodistruge prin consumarea nemeritată a funiei, săpunului și a scaunului șubred, acesta este un semnal de bun augur pentru fotbalului românesc. Nu se știe niciodată cum la un meci cu Chiajna, Gigi va spune: ”Îmi tai 23 de vene dacă dă Petre Marin gol” iar Marin chiar va înscrie! Cool, nu?
Cât despre jocul Stelei de azi...Doamne apără și păzește. O echipă de pușcărie, cu jucători pe măsură: Costea (în valoare de 2 saci de cartofi pe jumătate goi), Tatu (mai prost decât Maicon constipat), Tănase (#$%^$#@#@$%^&$ beeeep). Restul? Tot pe acolo.

În final: Larnaca, pregătește-te, Ziua ta de Glorie se apropie!

foto