Eric a semnat petiția ”Ioan Horoba afară de la Gaz Metan Mediaș!”

Site-ul de sport medieseni.info (gazistul.tk) a lansat pe pagina sa de facebook și pe site-ul petitieonline (Gaz Metan Medias) o provocare către toți fanii echipei de pe malurile Târnavei Mari și nu numai, intitulată ”VOTEAZA SI TU PETITIA CA IOAN HOROBA SA PLECE DE LA GAZ METAN MEDIAS”.

Textul petiției este următorul:


Noi, atat,adevaratii Medieseni si Lupi Negri,cat si iubitori din toata tara,ai fotbalului curat si cinstit,cerem ca d-l Ioan Horoba,sa-si prezinte demisia urgent,pentru dezastrul spre care se indreapta clubul Gaz Metan Medias,pentru distrugerea spiritului de suporter si Lup Negru,cat si pentru lipsa de respect a orasului Medias.
Vrem ca clubul nostru, echipa noastra, sa fie o organizatie libera, nu sa fim tinuti prizonieri de catre o persoana care a venit de la Bistrita sa isi bata joc de jucatorii nostrii

Nemulțumirea fanilor vine după ultimele evenimente care au zdruncinat din rădăcini atmosfera de la clubul ardelean: plecarea lui Eric și începutul rușinos de campionat, cu două eșecuri, dintre care ultimul umilitor, cel cu Dinamo, scor 0-5!
La doar câteva ore de la lansare, petiția a strâns deja peste 30 de semnături și numărul acestora continuă să crească.
Așa cum era normal, printre primii adepți ai protestului s-a aflat și Eric de Oliveira, proaspăt plecat de la Gaz Metan Mediaș. Acesta a dat click cu cea mai mare plăcere butonului Attending al petiției de pe facebook.


Dacă nu-l mai vrei pe Horoba la Mediaș poți vota aici