Începe Campionatul Mondial din Brazilia...în 2014! Echipele calificate sunt...

Nici nu s-au terminat preliminariile pentru Euro 2012 că s-a și tras la sorți țintarul pentru Campionatul Mondial din 2014. Cine știe, poate vine Sfârșitul Lumii și Fifa se grăbește. În fine, să lăsăm Armaghedonul și să dăm verdicte microbiste.....

Astfel, la startul preliminariilor zonei europene se vor alinia 53 de echipe naţionale. Conform tragerii la sorţi, acestea vor fi împărţite în 8 grupe de câte 6 şi una de 5. Se califică direct câştigătoarele celor nouă serii, iar cele mai bune 8 de pe locurile secunde vor susţine baraj, tur-retur, pentru celelalte 4 bilete la CM 2014. Bla, bla, bla....Să vedem cine merge în America de Sud:

Grupa A
1. Croaţia
2. Serbia
3. Belgia
4. Scoţia

5. Macedonia

6. Ţara Galilor

* Aici e simplu: Croația pe locul 1 și Serbia pe 2 sau viceversa. Belgia și Scoția se vor chinui la locul 3, unul destinat loserilor.


Grupa B
1. Italia
2. Danemarca
3. Cehia

4. Bulgaria

5. Armenia

6. Malta


* În ciuda declinului evident al fotbalului obosit din cizmă, Italia nu va avea probleme cu danezii, cehii și mai ales bulgarii, probabil antrenați de Berbatov. Locul 2 va fi ocupat de danezi.

Grupa C
1. Germania
2. Suedia

3. Irlanda
4. Austria
5. I-le Feroe

6. Kazahstan


* 139 de goluri vor marca nemții în această grupă, dintre care 74 cu Feroe. Irlanda și Austria sunt pilaf de orez, iar Suedia va ocupa locul secund.

Grupa D
1. Olanda
2. Turcia

3. Ungaria
4. ROMÂNIA

5. Estonia

6. Andorra


* Grupa este deja câștigată de Olanda lui Clarence Seedorf (selecționer și încă jucător al Milanului în 2013). România va face un egal cu Estonia care o va poziționa pe un dureros loc 3.

Grupa E
1. Norvegia
2. Slovenia
3. Elveţia
4. Albania
5. Cipru

6. Islanda


* Norvegia nu prea are ce căuta în urna I valorică. Nici naiba nu știe cum au ajuns nordicii acolo. Oricum, Elveția se va califica de pe locul 1, urmată îndeaproape de Slovenia lui Dare Vrsic.

Grupa F
1. Portugalia
2. Rusia

3. Israel
4. Irlanda de Nord

5. Azerbaidjan

6. Luxemburg


* Probabil că Ronaldo se va retrage din Nașională pe parcursul calificărilor, urmând să revină direct în Brazilia. Rusia va șterge pe jos cu Israel și nord-irlandezi.

Grupa G
1. Grecia
2. Slovacia

3. Bosnia-Herţegovina
4. Lituania

5. Letonia

6. Lichtenstein


* În ciuda efortului noului selecționer Hassan Salihamidžić, Bosnia se va vedea surclasată de greci și, cu arbitrii, de slovaci.

Grupa H
1. Anglia
2. Muntenegru
3. Ucraina
4. Polonia
5. Moldova 6. San Marino

* Gazdele Euro 2012, Polonia și Ucraina vor încerca să pună bețe în roțile lui David Beckham, revenit în Națională, dar pe bancă. Din fericire, nu vom vedea ucrainieni în Brazilia, doar câțiva plonezi.

Grupa I
1. Spania
2. Franţa
3. Belarus
4. Georgia

5. Finlanda

* De ce naiba se mai joacă această grupă!

foto