Scenarii! De ce au fost ”eliminați” Mutu și Tamaș de la Națională ? Iată 5 cauze!

Trăim într-o țară în care niciodată nu știm nimic despre nimic. De exemplu, nu știm nimic despre Revoluția din 1989, nu știm nimic despre corupții României, nu știm ce a fost în mintea celor care l-au votat pe Iliescu în 1990, dar mai ales nu știm cum dracu mai putem suporta tripleta Blonda-Chiorul și Piticul care conduc azi România.

Trecem acum rapid în altă sferă de interes, întrucât de 48 de ore s-a născut un alt eveniment despre care nu știm nimic pentru că nu ni se zice nimic clar: ”Scandalul Mutu vs. Pițurcă”

Așa cum am observat imediat după finalul meciului din San Marino, Victor Pițurcă nu a specificat DE CE i-ar fi eliminat pe Mutu și Tamaș de la Națională, mai precis care au fost cauzele ?

Prin acest URIAȘ semn de întrebare pe care Piți îl menține asupra cauzei excluderii, el nu face altceva decât să ne provoace la scenarii.

Așadar, haideți să vedem posibile cauze care au stârnit furia Satanei:

1. Majoritatea părerilor din presă vin cu varianta înecului în alcool. În acest caz, Mutu și Tamaș, probabil plictisiți fiind de compania plictisitoare din cantonament cu Chipciu și Strătilă, au ieșit la un suc. Din păcate pentru ei, sucul s-a făcut bere, iar noaptea a devenit zi...

2. După cum se preconiza în presă, Mutu era la 3 reușite de recordul golurilor marcate de Hagi la Națională. Astfel, este clar că Gicanu și-a vârât coada în San Marino și i-a chemat pe băieți la o depănarea de amintiri prin baruri.

3. Cel mai vehement susținător al ”Briliantului” a fost Nicu Gheară, cel care l-a îndemnat pe Mutu să nu mai onoreze convocările venite din partea lui Pițurcă. În acest scenariu, Gheară a jucat table cu băieții până-n zori.

4. Hotelul la care erau cazați tricolorii nu era dotat cu internet și cablu TV, iar Tamaș a vrut cu tot dinadinsul să vadă ce se întâmplă cu violențele din Anglia. L-a luat pe Mutu și au plecat către cel mai apropiat bar care transmitea live din insulă. Văzând drama din Londra, Tamaș s-a supărat rău de tot, înecându-și amarul în alcool. Mutu a fost solidar.

5. Cei 2 s-au întâlnit, în drumul lor spre hotel, cu două membre ale Academiei Române: Laura Andreșan și Ioana Popescu. Ce a urmat..a durat...