Sacrificiul din San Marino: Statui pentru Mutu și Tamaș!

Se pare că la echipa națională se petrec lucruri incredibile, care depășesc imaginația oricărui iubitor al fotbalului. După cum a auzit deja o țară întreagă, Mutu și Tamaș, numiți și gemenii paharului de vodcă asociată sau nu cu energizant, și-au dat în petec pentru a 235-a oară și au băut ca eroii Greciei Antice până la cântecul cocoșului san marinez.
Istoria bețiilor naționale mai reține și alte episoade în care Mutu și Tamaș au udat blazonul tricolor, cum sunt cele legate de SUA: 2006, când Mutu a petrecut chiar în timpul cantonamentului, în mai multe seri la rând, în timp ce restul colegilor convocaţi erau demult la somn, respectiv 2011, când Gabi Tamaş a ratat turneul naţionalei din America de Sud din cauza unei beţii întinse pînă dimineaţă.
Ei bine, acum nu ne rămâne altceva de făcut decât să ridicăm 2 statui pentru acești eroi ai paharului, care închină cu vodcă pentru Noua Genarație! Păi unde ați mai văzut voi în lume jucători de top, care să se sacrifice pentru cei ce vin din urmă ?
Voi credeți că acești mânji tineri: Chipciu, Strătilă, Pintilii, Nicoară, Chiricheș, Curelea & toți ceilalți absolvenți (sau nu) de Bacalaureat ar fi avut șansa să debuteze în tricoul primei reprezentative dacă gemenii paharului de vodcă asociată sau nu cu energizant nu se sacrificau în San Marino?

Ultima oră! Statuile cu Mutu și Tamaș călărind sticla de vodcă vor fi plasate în fața Federației Române de Fotbal! Încă se poartă negocieri cu Sorin Oprescu pentru realizare unor copii și pentru intrarea de la Național Arena!

Motto-ul inscripționat pe statui:
”Bea cu noi pentru tânăra generație..Hai noroc!”