Paradoxul numit "Mihai Stoica"!

"Aş fi putut să mă duc la Universitatea Cluj. E un club care îşi doreşte performanţă şi, cu riscul de a-i supăra pe fanii noştri, are cei mai tari suporteri din România" (adevărul), spunea MM Stoica în urmă cu exact o lună atunci când vorbea de echipa fanion a orașului Cluj-Napoca.
Astăzi, în preajma meciului din campionat Steaua vs. ”U”, citesc în gsp.ro o știre care infirmă în totalitate spusele managerului din ex-Ghencea: ”Galeria roş-albaştrilor nu va face deplasarea la Ploieşti, fiind în continuare în război cu conducerea echipei. Chiar dacă anunţau că vor lua cu asalt arena Astrei, fanii clujeni vor avea la dispoziţie doar 350 de bilete, adică 5% din capacitatea stadionului.”
Cum ? 350 de bilete ? Ia stați puțin să recapitulăm. Adică tu, Steaua București...sau.... nu, reformulez, tu, MM Stoica, marele admirator al fanilor Universității Cluj, acorzi acestora doar un umilitor număr de 350 de bilete ?
Este adevărat că în știre nu se specifică cu claritate cine ar fi ordonat această alocare, însă este clar că în spate se află Mihai Stoica, același care în sezonul trecut le-a dat giuleștenilor incredibilul procent de 0% din capacitatea stadionului Ghencea pentru derby-ul Steaua-Rapid.
Pe de altă parte, știm bine că presa sportivă din România, fie că vorbim de gsp sau psp, abundă de știri false, astfel că răspunsul la numărul exact al galeriei lui ”U” prezentă la Ploiești îl vom afla numai la ora disputării partidei.

PS. Probabil de la parcă tot Ana, prezentă la fața locului!
foto